Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai tini lányok miért...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai tini lányok miért szeretnek szolgákat tartani?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és az összes szép, szexi osztálytársamnak van egy, vagy több olyan, legalább középkorú pasija, akik szolgálják őt. Viszik ide-oda a drága kocsijukkal, fizetik az éttermet-mozit, cserébe egy kis szexuális együttlétet várnak. Én sem vagyok csúnya, szerintem dögös, vonzó is vagyok, de engem nem találnak meg, igaz, annyira nem is bánom. Ez nekik miért jó?

2021. okt. 22. 19:08
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%
Mert a lányok szeretik ha figyelnek rájuk + általában azok a közeépkorú fazonok is olyan reményvesztett emberek hogy akár még 1 közepes külsejű csaj is ugy rángatja őket ahogy akarja olyan naivak ha meg viszik ide-oda, fizetik neki a kajáját, ruháját kb hülye lenne nem kihasználni, az megint más kérdés mennyire erkölcsös de ezen kevés ember szokott fentakadni
2021. okt. 22. 19:51
 2/11 anonim ***** válasza:
77%
A csajnak tetszik, hogy minimum jó, de akár luxus életet is élhet, a csávó pedig örül, hogy fiatal csajjal szeretkezhet.
2021. okt. 22. 19:54
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Kezdem érteni, hogy a férjem miért tart engem akkora főnyereménynek.
2021. okt. 22. 20:24
 4/11 anonim ***** válasza:
70%
A friss húst mindig is jobban fogják vinni, mint a romlottat. Szolgát csak abból lehet csinálni, aki hagyja magát. Jelenesetben a férfiak prostikat tartanak barterben.
2021. okt. 22. 20:36
 5/11 anonim ***** válasza:
4%

Egy ilyen korú, szép csajnak lennék szolgája.

34F

2021. okt. 24. 06:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem mondanám ezt szolgának. Egyenrangú kapcsolat, mindkét fél jól jár vele.
2021. okt. 24. 10:53
 7/11 anonim ***** válasza:
15%

Mert buknak az idősebb férfiak a tini csajokra nagyon. Én is.

Baromira jó egy ilyen fiatal lánnyal együtt lenni, vinni ide oda, kényeztetni, villogni vele

52/f

2021. nov. 2. 06:42
 8/11 anonim ***** válasza:
51%
Férfiként én lennék szolgája fiatal csajnak
2021. nov. 6. 12:05
 9/11 anonim válasza:
25%
Középkorú férfiak (30év) körül? 16 éves lányokkal? SZEXUÁLISAN?
2022. febr. 28. 15:29
 10/11 anonim ***** válasza:
9, még jó 😏
2022. febr. 28. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!