Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, keressem még?
Figyelt kérdés
Két napja hívtam, nem vette fel, nem hívott vissza, nem jelentkezett semmilyen formában. Írjam meg üzenetben, hogy mit akartam, vagy hagyjam a fenébe, nem érdeklem? Lehet, hogy elfoglalt vagy épp nem volt kedve beszélni, de azért valami életjelet adhatna utólag. Néhány napja randiztunk.2022. jún. 21. 15:48
2/8 A kérdező kommentje:
#1: Nincs mit elengedni, nem az enyém, nem éltem bele magam, igaz többet vártam. Azt még kiemelném, hogy mondta, hogy nem szeret telefonálni. Nem is vártam el, hogy visszahívjon, de valamilyen reakció azért jó lett volna.
2022. jún. 21. 15:52
3/8 anonim 

válasza:

Úgy értettem, hogy ne foglalkozz vele. Ha 2 napig nem keres, akkor tojik rád nagy ívből. Olyan nincs, hogy 48 óra alatt nem volt 1 perce rád. Egyszerűen nem akart rád időt szánni, ez ennyi. Nincs min gondolkozni.
4/8 A kérdező kommentje:
#3: Igen ez így elméletben könnyű és mondhatnám is, hogy nem érdekel, viszont ez nem lenne igaz. Mert érdekel, különben nem tettem volna fel ezt a kérdést sem. Megpróbálom lefoglalni magam, de egyből nem tudok sajnos egyáltalán nem foglalkozni vele.
2022. jún. 21. 16:03
5/8 anonim 

válasza:

Persze értem, jártam hasonlóan csak én tiltást kaptam, nyilván zavart a dolog egy ideig.
De az a lényeg, ha véletlen felbukkanna, ne add be a derekad újra.
6/8 anonim 

válasza:

4-es Ha nem szeret telefonálni, írhatna. Egyszerűen nem érdekled, ha napokig nem reagál sehogy, nem lehet ennyire elfoglalt.
7/8 anonim 

válasza:

Biztos éppen kúrogat valakit, azért ilyen elfoglalt. Csak egy opció.
8/8 anonim 

válasza:

Olyan nincs, hoyg valaki nagyon elfoglalt és ninvcs ideje 1-2 mondatot megírni, vayg 1-2-re felhívni telefonon.
A viselkedésével adja rtudtodra, hogy részéről vége. Vedd tudomásul, nehogy hívogasd. Láthatta hogy hívtad, de válaszra sm méltatott.Mit vársz még tőle?
Ha kórházba került, netán kómában v an, ha feébred (és szeret), akkor visszahív. Nem tudnál valakinél érdeklődni afelől, nincs-e balesete?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!