Vettem Samsung telómhoz átjátszókábelt laptophoz, hogy zenéket tegyek rá. De sehol nem jelzi ki miután összedugtam. Igy nem tudom, hogy kell a zenét ráküldenem, ill. fotókat másolni telóról gépre? Hol keressem? .
Figyelt kérdés
Samsung e 2550 monte slider
kérlek linkeljetek programot, ill. azt, hogy hogy tudom a telom csatlakoztatni. köszi
2011. ápr. 18. 19:01
1/4 anonim válasza:
Nem adtak hozzá CD-t? Samsung PC STUDIO val tudsz fájlokat rátölteni. Egszerű USB is jó amit alapból adtak hozzá :O
2/4 bp1985 válasza:
Erre a kérdésedre már válaszoltam...
3/4 A kérdező kommentje:
se cd t, se usb t nem adtak hozzá, de usb t vettem :)
mikor feltelepitem a pc sudiot, utána semmi nem történik mivel a teló nincs kapcsolatban a géppel, hiába dugtam össze ....:(
Szal nem tom, hogy kell csatlakoztatni...
2011. ápr. 18. 19:16
4/4 anonim válasza:
-Menu
-Beállítások
-Számítógépes kapcsolatok
-Háttértár
de ez is le volt írva már, én legalább háromszor írtam meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!