Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor,miért viselkednél így?
Figyelt kérdés
Egy helyen dolgoztok igaz más más emelten így csak héba hóba futtok össze pár percre .A lényeg...a pasi direkt át néz rajtad vagy levegőnek néz jobbik esetben vagy pedig látványosan elfordul.Minek tudható ez be ? Nem is köszönt még soha szóval még bunkó se tudtál lenni vele ,hogy okot adj rá ! Mikór vagy miért viselkednél így ?30+ korosztály2022. jún. 20. 18:44
1/5 anonim válasza:
Lehet, hogy zavarban van, mondjuk attól még köszönhetne. Nálunk az épületben több szerv dolgozik együtt, sok embert csak látásból ismerek, mert fogalmam sincs, hogy helyileg hol dolgozik, vagy hogy mi a neve az illetőnek, mégis szoktam nekik köszönni. Van, akit hetekig nem látok, mégis tudom, hogy ott dolgozik, és köszönök neki. Amúgy férfi vagyok, nőknek főleg hogy én próbálok előre köszönni, de van, amikor megelőznek. :)
Egyébként az próbáld megfigyelni, hogy másokkal hogyan viselkedik. Ha te "kivételezett" vagy, akkor lehet esélye annak, hogy tetszel neki, csak nem tud mit kezdeni a szituációval, próbál "menekülni".
2/5 A kérdező kommentje:
eddig csak nálam,velem csinálja ezeket ...köszönöm szépen
2022. jún. 20. 18:55
3/5 anonim válasza:
Velem is előfordult már, és úgy érzem, a sértett ego vezérli a cselekedeteit, ami baromi gyerekes...
4/5 anonim válasza:
Ez most ugyanaz a kérdés, mint az utóbbi? Mert ott már megválaszoltam 😀
5/5 anonim válasza:
Az utóbbi, meg az előző sok millió, amikor rájön az idegbaj és kiír erről 30 kérdést egy nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!