Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kellene viselkednem ebben a szituációban?
Jövő hónapban lesz a 10 éves osztálytalálkozóm. Mivel az 5 éveset kihagytam, így szeretnék elmenni. A helyzet az, hogy középiskolában együtt voltam az egyik osztálytársammal, akivel érettségi után is folytatódott a kapcsolatunk még két évig. Végül én szakítottam, mert már nem volt az igazi. Ő nagyon szerelmes volt és megharagudott rám. Azóta nem beszélt velem, nem is találkoztunk, Facebookon törölt az ismerősei közül. Nekem azóta férjem van, két gyerekem, ha jól tudom neki barátnője.
Őszintén szólva tanácstalan vagyok, hogy az osztálytalálkozón hogy kellene viselkednem vele szemben. Hiszen végülis nem vagyunk idegenek, együtt is éltünk. Csak köszönjek udvariasan, vagy kérdezzek rá mi újság vele azóta? Nem akarom, hogy kínos legyen a szituáció...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!