Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy kellene viselkednem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kellene viselkednem ebben a szituációban?

Figyelt kérdés

Jövő hónapban lesz a 10 éves osztálytalálkozóm. Mivel az 5 éveset kihagytam, így szeretnék elmenni. A helyzet az, hogy középiskolában együtt voltam az egyik osztálytársammal, akivel érettségi után is folytatódott a kapcsolatunk még két évig. Végül én szakítottam, mert már nem volt az igazi. Ő nagyon szerelmes volt és megharagudott rám. Azóta nem beszélt velem, nem is találkoztunk, Facebookon törölt az ismerősei közül. Nekem azóta férjem van, két gyerekem, ha jól tudom neki barátnője.

Őszintén szólva tanácstalan vagyok, hogy az osztálytalálkozón hogy kellene viselkednem vele szemben. Hiszen végülis nem vagyunk idegenek, együtt is éltünk. Csak köszönjek udvariasan, vagy kérdezzek rá mi újság vele azóta? Nem akarom, hogy kínos legyen a szituáció...

2022. jún. 15. 22:44
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Koszonj, mi ujsag... Ha pedig nem akar veled beszelgetni, akkor hagyd. Nem kell tulkomplikalni
2022. jún. 15. 22:58
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Pfff ennyi év után , és neked "nem volt az igazi" , nem tudom mit kell ezen görcsölni, első 10mp lesz csak fura , utána minden megy tovább
2022. jún. 15. 23:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha egymás mellé keveredtek, köszönés. Aztán arrébb mész. Ha meg nyitott beszélgetésre, o fogja kerdezni h mizu
2022. jún. 15. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!