Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viselkednétek, mit mondanátok ilyen szituációban? Lányok, fiúk egyaránt
Nem beszelek meg egy mondatot se exszekkel. Ilyen egyszeru. Barmit mondasz, valakinek problema lesz.
N
Nem váltok több szót annál, hogy: heló.
Nem keletkezik szituáció.
semmi különöset, a szokásos "jól vagyok, köszi, meg valami aktuális sablon- nagyban tanulok a vizsgáimra stb.. és te?"
nem kell túlspilázni.. de alapvetően én nem szeretek "jóban maradni" az exekkel, a köszönés bőven elég
Ez attól függ, mennyire friss a szakítás.
Régi-régi kapcsolatnál nálam az alaphelyzet: úgy beszélek vele, mint bármelyik régi, de nem túl szoros barátságban lévő ismerőssel. Udvariasan, kedvesen, lazán, felszínesen.
6-s: Én is így beszélnék, barátságosan. 2 hónapja szakítottunk. de még nem találkoztunk..
8. én is még szerelmes vagyok, vagyis inkább nagyon hiányzik. Már kapcsolatba van, ill.ez van neki kiírva. Én nem verném szét a pasi fejét, ha megtalálta a boldogságot, nincs jogom beleszólni. meg szerintem az nem lenne férfias viselkedés :)
6. vagyok.
Azért nektek még friss a szakítás, meg még kötődsz hozzá. Készülj rá, hogy rossz lesz újra találkozni, nem biztos, hogy laza tudsz maradni. Ha igen, minden elismerésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!