Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a férfiak, miért viselkednek így ha a nő elkezd érdeklődést mutatni feléjük?
Figyelt kérdés
Miután már jó párszor ez történt, kérdem én hogy szerintetek miért van az hogy rám ír egy felnőtt 30as 40es férfi, és amíg nem válaszolok percenként, vagy nem kelti fel az érdeklődésem, ír, kérdez, találkozni akar. Majd miután elkezdek én is érdeklődni, jeleket küldök, lajkolom, tudatom vele hogy tetszik, egész egyszerűen felveszi a nyúlcipőt és azonnal elkezd mással ismerkedni és össze is jön olyannal aki iránt semmit sem érez.. Miért van ez? Rendkívül felháborító. Hogy miután 2 ember tudná szeretni egymást szerelemmel, inkább elcseszi a férfi és olyat választ akit lehet sosem fog szeretni. Állandóan ez történik velem, ha nagy ritkán megtetszik valaki, és ez csak jobban falakat épít körém és bezarkozok, mert ezzel azt sugallják ezek a férfiak hogy nem vagyok jó, nem vagyok elég, barki jobb mint én stb.2022. máj. 3. 19:48
1/15 anonim válasza:
"nem vagyok elég, barki jobb mint én"
Nem vagy *elég* jó. Te is, mint minden nő, szinten felül választ aztán meg megdöbben, hogy azok a férfiak nálad jobbat is találnak. Dugni jó vagy/lennél egy szinten felülinek is, amíg nem jön jobb. Válogass a saját szintedről, ott majd megbecsülnek. Ha ez meg kevés neked, hát így jártál.
2/15 anonim válasza:
Inkább örülj neki, hogy most törtent meg és nem akkor mikor összejöttetek. Valószínüleg ez azért lehet mert a férfiak akikkel ismerkedsz szintben feletted vannak. Ráadásul szerintem nem is eggyel. Próbálkozz olyannal aki a te szinteden van.
3/15 anonim válasza:
Az ilyen karakternek csak kell valaki ágymelegítőnek. Te húzod az időt, a szemében ez gond. De miért őket fogod ki? Mi ennek az oka? Biztosan nem mindenki ilyen.
5/15 anonim válasza:
Gratulálok. Pár dagadt, ostoba nőnek ismét sikerült lepontoznia. Ilyen hozzáállással sosem lesz csávótok :D.
6/15 anonim válasza:
Ötöske, add ki bátran a frusztrációdat, itt szabad :D Mesélj, hány nő koptatott le az elmúlt napokban?
7/15 anonim válasza:
Biztos van ilyen, de a sztori ismerete nélkül nem általánosítanék. Lécci kopizd a teljes cseteléseteket és akkor minden kiderül szerintem:)
8/15 anonim válasza:
Nekem meg küldj egy képet magadról meg a csávóról és megmondom, hogy szinten felüli-e vagy sem. Prego.
9/15 anonim válasza:
Bepróbálkoznak, de nem gondolják komolyan. Emiatt ne is háborodj fel, mert nem érdemes... Akinek kellesz, az udvarolni fog, de nem úgy, hogy a chaten odahány néha két mondatot, ha úri kedve úgy diktálja...
10/15 anonim válasza:
Talán azért mert nem függetlenek,ágymelegítőt keresnek érzelmek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!