Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért csinálják ezt a férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt a férfiak, miért viselkednek így ha a nő elkezd érdeklődést mutatni feléjük?

Figyelt kérdés
Miután már jó párszor ez történt, kérdem én hogy szerintetek miért van az hogy rám ír egy felnőtt 30as 40es férfi, és amíg nem válaszolok percenként, vagy nem kelti fel az érdeklődésem, ír, kérdez, találkozni akar. Majd miután elkezdek én is érdeklődni, jeleket küldök, lajkolom, tudatom vele hogy tetszik, egész egyszerűen felveszi a nyúlcipőt és azonnal elkezd mással ismerkedni és össze is jön olyannal aki iránt semmit sem érez.. Miért van ez? Rendkívül felháborító. Hogy miután 2 ember tudná szeretni egymást szerelemmel, inkább elcseszi a férfi és olyat választ akit lehet sosem fog szeretni. Állandóan ez történik velem, ha nagy ritkán megtetszik valaki, és ez csak jobban falakat épít körém és bezarkozok, mert ezzel azt sugallják ezek a férfiak hogy nem vagyok jó, nem vagyok elég, barki jobb mint én stb.
2022. máj. 3. 19:48
1 2
 11/15 anonim válasza:
83%
"Majd miután elkezdek én is érdeklődni, " nem kellene az elejétől viszonozni az érdeklődést? nem lehet hogy tőlük várod el hogy mindig írjanak és kezdeményezzenek aztán egyszerűen egy idő után megunják mert nem kapják vissza és azt gondolják nincs esélyük vagy halott ügy?
2022. máj. 3. 23:13
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"vagy nem kelti fel az érdeklődésem"

"Majd miután elkezdek én is érdeklődni"

Azért kelti fel az érdeklődésed, mert rád ír?

Szerintem nem érdekel, csak jól esik hogy törődik veled.

2022. máj. 4. 00:33
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Hasonló tapasztalataim voltak, bár nem online, hanem a való életben.

Sok férfi csak flörtölni akar, és addig vagy érdekes, amíg fel nem kelti az érdeklődésedet és az érzelmeidet. Utána visszakoznak, eltűnnek. Nem szexre mennek, mert odáig el se jut az ügy. Nagyon sok férfi ilyen, ez a tapasztalatom.

2022. máj. 9. 13:49
 14/15 anonim ***** válasza:
35%

Sok no is így viselkedik. Gyerekesnek és addig érdekli őket valaki, amíg “meg nem kapjak”. Engem az lep meg,hogy ezt egy középkorú embernek külön el kell magyarázni.

23N

2022. máj. 9. 17:48
 15/15 anonim ***** válasza:

Mert sosem akart igazán összejönni veled. Ezek tuti incelek, megszokta hogy 99%

a nőnek nem reflektál, majd ha mégis akkor gyorsan passzol, "megint elment egy nap", és semmi fogás - nyugtázhatja.

A másik verzió pedig, h férfiak egy bizonyos százaléka válogatás nélkül mindenkire ráír, és ha olyan ír neki vissza aki nem fér bele valamiért az elképzeléseibe, nem tetszik neki a nő, akkor a pasi eltűnik.

És van bizony egy kis százalék akik tényleg megijednek, ezért lépnek le, mert akkor hú itt találkozni kell, de nincs pénze, meg meg kellene csináltatni a fogát, vagy új ruhákat venni, mindenféle indok, hogy miért lenne bonyolult, így könnyebb kifarolni az egészből. Egy kicsit bánják.

2023. okt. 7. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!