Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják ezt a férfiak, miért viselkednek így ha a nő elkezd érdeklődést mutatni feléjük?
"vagy nem kelti fel az érdeklődésem"
"Majd miután elkezdek én is érdeklődni"
Azért kelti fel az érdeklődésed, mert rád ír?
Szerintem nem érdekel, csak jól esik hogy törődik veled.
Hasonló tapasztalataim voltak, bár nem online, hanem a való életben.
Sok férfi csak flörtölni akar, és addig vagy érdekes, amíg fel nem kelti az érdeklődésedet és az érzelmeidet. Utána visszakoznak, eltűnnek. Nem szexre mennek, mert odáig el se jut az ügy. Nagyon sok férfi ilyen, ez a tapasztalatom.
Sok no is így viselkedik. Gyerekesnek és addig érdekli őket valaki, amíg “meg nem kapjak”. Engem az lep meg,hogy ezt egy középkorú embernek külön el kell magyarázni.
23N
Mert sosem akart igazán összejönni veled. Ezek tuti incelek, megszokta hogy 99%
a nőnek nem reflektál, majd ha mégis akkor gyorsan passzol, "megint elment egy nap", és semmi fogás - nyugtázhatja.
A másik verzió pedig, h férfiak egy bizonyos százaléka válogatás nélkül mindenkire ráír, és ha olyan ír neki vissza aki nem fér bele valamiért az elképzeléseibe, nem tetszik neki a nő, akkor a pasi eltűnik.
És van bizony egy kis százalék akik tényleg megijednek, ezért lépnek le, mert akkor hú itt találkozni kell, de nincs pénze, meg meg kellene csináltatni a fogát, vagy új ruhákat venni, mindenféle indok, hogy miért lenne bonyolult, így könnyebb kifarolni az egészből. Egy kicsit bánják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!