Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkednek így egy olyan csajjal, akivel még nem is köszöntelek egymásnak?
Én pl a közvetlen szomszédommal vagyok így.
Még a beköltözésekor egyértelművé tette, hogy nem alkalmas a mindennapi életre (hajnalban becsöngetett hozzám, hogy nem-e láttam a kulcsát...),
majd ezt tetézte azzal, hogy prosti.
De, ezen felül egy egészen csinos csaj, néha, mikor hallottam, h dugják, én is beindultam. Na ezután megmár köszöntem is neki, csakhogy ne tűnjek egy tajparasztnak.
Szóval könnyen átfordulhat az idegesítés szexuális vonzalommá, csak mondom.
Szerintem ha, eggy percre leülnének az embernem írna őszevisza, minden értelmetlen mondatokat.
Csak amíg kiírsz egy kérdést, addig rendezd magadban, hogy mit is szeretnél kérdezni. Kérlek.
Jaj már megint a szomszédos nő
Szerintem belemagyarázol dolgokat
Ha nem csak te magyarázod bele, akkor viszont teljesen beteg ez a kedves szomszéd és félj tőle.
De amikor nagyon unalmas életet értem akkor gyártottam ilyen teóriákat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb..
Egyszer 31 máskor 32 éves. És ennyi idősen ez a legfőbb dolog amivel foglalkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!