Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én undorodom attól, ha valaki nyilvánosan
csókolózik több ember előtt?
Figyelt kérdés
Nem a laza kis szájrapuszira gondolok, hanem például rengetegszer van, hogy nyilvános helyen szinte elkezdik falni egymást, pl mekiben, buszmegállóban vagy vasútállomáson, vagy vonaton vagy buszon. Engem a cuppanás hang már önmagában idegesít kicsit. Természetesen igyekszem nem kimutatni, én nem akarok semmi rosszat az ilyen pároknak, vagy kellemetlenséget, de mégis valahogy nekem ez túl soknak tűnik már legtöbbször, ha lenne párom, én nem csinálnék ilyeneket vele nyilvánosan, számomra nem ezt jelenti, hogy szeretek valakit, vannak erre sokkal kifejezőbb módok is, minthogy így csókolózni állandóan mindenki előtt. Persze négy fal között okés, nyilvánosan maximum szájrapuszit adnék nem feltűnően. Kicsit azt érzem, hogy amikor így falják egymást, nem a szeretet, hanem csak a testi vonzalom dolgozik kettőjük közt. Amit meg nem az utcán kellene megélni. Illetve ha én szeretek valakit, tudok vele más dolgokat is csinálni, nem csak állandóan nyalni meg falni egymást, konkrétan vannak olyanok is, akik egésznap csak ezt csinálják amikor együtt vannak, de egymás valódi személyiségét meg nem is ismerik.
Az olyan cssókolózás, amikor a nyelve a másik aranyerét érinti (képletesen mondva!), azt illetlennek tartom, ha a naygközönség előtt történik. Otthon csináljanak, amit akarnak.
Undorodni az ilyen látványtól nem undorodom, csak neveletlenségnek tartom.
2022. jún. 20. 16:30
32/40 anonim válasza:
Szerintem is tök undorító és nem értem, mi benne a jó. Ezt én nem csinálnám nyilvános helyen, eddigi párjaimmal is csak kettesben volt ilyen.
2022. jún. 20. 19:04
33/40 A kérdező kommentje:
Köszi a sok választ :D Azt a Geek Párt én is láttam a westendben, látta még őket valaki tegnap? :D
2022. jún. 20. 22:03
34/40 anonim válasza:
Basszus, én is láttam ilyet tegnap ott, akkor ezek szerint nem én voltam az egyedüli, akit zavart nagyon. Nem értem én sem, hogy mi ebben a jó, nem tudnak várni, amíg hazaérnek?
2022. jún. 20. 22:10
35/40 anonim válasza:
Én is láttam őket, a westend mekinél csókolóztak, zsíros hajú pattanásos geek pár, nagyon durva volt és undorító.
2022. jún. 20. 22:13
36/40 anonim válasza:
Prűd ez az ország, ott csókolózik mindenki ahol akar.
2022. jún. 22. 01:07
37/40 anonim válasza:
"Te is egy ilyen egybites nulla vagy, ha neked ez jelenti a boldogság fogalmát, hogy megállás nélkül a párod szájában vagy."
nem ez, hanem az, hogy nem csinálok belőle világvége ügyet, ha egy pár nyilvános helyen smárol, keserű bosszankodás helyett megvonom a vállam, és inkább én is váltok egy csókot a feleségemmel.
2022. jún. 22. 13:08
38/40 anonim válasza:
"Büdös fsszpóak vagytok mind akik ezt csináljátok. Tanuljatok már modort meg tanuljatok illemet. Gusztustalan. Elmész a jó ...édesanyukádba. "
"Hát mindannyian elmentek a kva édesanyukátokba, ha ennyi eszetek nincs, hogy tudjátok ennek mikor, hol van a helye."
mindezt egyetlen válaszon belül. azt hiszem, először a tükörbe kéne nézned, mert te sem tűnsz a kulturáltság bajnokának. a szóhasználatod alapján kissé visszás az illemtannal jönni, nem gondolod?
2022. jún. 22. 13:09
39/40 anonim válasza:
ha ilyen vehemenciával állnátok a valóban fontos dolgokhoz, már rég el lett volna üldözve az országot kizsigerelő elit. ja de nem, a kicsinyes kispolgár sokkalta többet idegeskedik azon, hogy a fiatalok nyilvánosan csókolóznak.
ezen tényleg csak sírni vagy nevetni lehet. és mivel nem vagyok egy búvalbélelt fajta, ezért továbbra is ki fogom röhögni a hozzád hasonlókat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!