Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én undorodom attól, ha valaki nyilvánosan csókolózik több ember előtt?
Nem tetszik nem kell nézni. Azért háborogni itt hogy ki mit csinál. Engem is rengeteg dolog szokott taszítani meg zavarni , de nem szoktam idejönni dühöngeni.
Teljesen biztos hogy vannak olyan dolgaid amiktől meg más ember hányná el magát.
"Akkor gondolom te is szoktad tolni a mekiben. Nem a szerelmes pároktól mászok falra, hanem a képmutatástól."
igen. hol itt semmi képmutatás?
azt hiszed, majd pont azoknak az embereknek a véleményére fogok adni, akik keserűen méregetik a náluk boldogabb és felszabadultabb embereket?
Szerintem is undi, bár én nem gondolom képmutatásnak. Ők így érzik jól magukat. Én igyekszem nem oda nézni általában, bár van, amikor nem lehet elkerülni (pl tömött buszon mellettem cuppognak nagyokat, hát fújj).
Boldog és felszabadult kapcsolatban élek, de én alapból nem szeretek csókolózni, szóval én ezt elkönyvelem a saját személyes szocproblémámnak. Ártani nem ártanak senkinek, én meg a párommal megélem a szerelmet úgy, ahogy nekünk jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!