Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én undorodom attól, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én undorodom attól, ha valaki nyilvánosan csókolózik több ember előtt?

Figyelt kérdés
Nem a laza kis szájrapuszira gondolok, hanem például rengetegszer van, hogy nyilvános helyen szinte elkezdik falni egymást, pl mekiben, buszmegállóban vagy vasútállomáson, vagy vonaton vagy buszon. Engem a cuppanás hang már önmagában idegesít kicsit. Természetesen igyekszem nem kimutatni, én nem akarok semmi rosszat az ilyen pároknak, vagy kellemetlenséget, de mégis valahogy nekem ez túl soknak tűnik már legtöbbször, ha lenne párom, én nem csinálnék ilyeneket vele nyilvánosan, számomra nem ezt jelenti, hogy szeretek valakit, vannak erre sokkal kifejezőbb módok is, minthogy így csókolózni állandóan mindenki előtt. Persze négy fal között okés, nyilvánosan maximum szájrapuszit adnék nem feltűnően. Kicsit azt érzem, hogy amikor így falják egymást, nem a szeretet, hanem csak a testi vonzalom dolgozik kettőjük közt. Amit meg nem az utcán kellene megélni. Illetve ha én szeretek valakit, tudok vele más dolgokat is csinálni, nem csak állandóan nyalni meg falni egymást, konkrétan vannak olyanok is, akik egésznap csak ezt csinálják amikor együtt vannak, de egymás valódi személyiségét meg nem is ismerik.
2022. jún. 20. 12:20
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
69%
8. Oszt te azt honnan tudod, hogy szerelmespár? Lehet h két ember csak megkívánta egymást, és az már az előjáték!
2022. jún. 20. 13:15
 12/40 Deff ***** válasza:
53%

Nem tetszik nem kell nézni. Azért háborogni itt hogy ki mit csinál. Engem is rengeteg dolog szokott taszítani meg zavarni , de nem szoktam idejönni dühöngeni.

Teljesen biztos hogy vannak olyan dolgaid amiktől meg más ember hányná el magát.

2022. jún. 20. 13:25
 13/40 anonim ***** válasza:
91%
Gusztustalan, igénytelen prolik csinálnak ilyet, vagy éretlen kis tinik. Ha még cuppognak is hozzá, olyankor legszívesebben kilyukasztanám a dobhártyám.
2022. jún. 20. 13:26
 14/40 anonim ***** válasza:
100%
Ja nem tini kisiskolások bandákba verődve hulye stilussal.akiknel mar megszoktam, akkor en is undorodom
2022. jún. 20. 13:29
 15/40 anonim ***** válasza:
100%

*jav

Ha nem

2022. jún. 20. 13:30
 16/40 anonim ***** válasza:
21%

"Akkor gondolom te is szoktad tolni a mekiben. Nem a szerelmes pároktól mászok falra, hanem a képmutatástól."

igen. hol itt semmi képmutatás?

azt hiszed, majd pont azoknak az embereknek a véleményére fogok adni, akik keserűen méregetik a náluk boldogabb és felszabadultabb embereket?

2022. jún. 20. 13:30
 17/40 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is undi, bár én nem gondolom képmutatásnak. Ők így érzik jól magukat. Én igyekszem nem oda nézni általában, bár van, amikor nem lehet elkerülni (pl tömött buszon mellettem cuppognak nagyokat, hát fújj).

Boldog és felszabadult kapcsolatban élek, de én alapból nem szeretek csókolózni, szóval én ezt elkönyvelem a saját személyes szocproblémámnak. Ártani nem ártanak senkinek, én meg a párommal megélem a szerelmet úgy, ahogy nekünk jó.

2022. jún. 20. 13:49
 18/40 anonim ***** válasza:
85%
16. Akkor én meg majd odahugyozok melléd a mekiben, amikor eszel. Nekem meg ez okoz boldogságot, mit foglalkoznál vele?
2022. jún. 20. 13:55
 19/40 anonim ***** válasza:
100%
Ez a "boldogabb meg felszabadultabb" akkora nevetséges duma! Ez csak addig terjedhet ki, amíg ezzel másokat nem zavarsz! Kb. mint mikor a moziban hangosan röhögcsél meg csámcsog valaki!!! Az olyanokat is szívlapáttal csapnám tarkón!
2022. jún. 20. 13:58
 20/40 Deff ***** válasza:
97%
#19 De van akinek semmivel sem lehet megfelelni. Akit az égvilágon mindenki zavar.
2022. jún. 20. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!