Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én undorodom attól, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én undorodom attól, ha valaki nyilvánosan csókolózik több ember előtt?

Figyelt kérdés
Nem a laza kis szájrapuszira gondolok, hanem például rengetegszer van, hogy nyilvános helyen szinte elkezdik falni egymást, pl mekiben, buszmegállóban vagy vasútállomáson, vagy vonaton vagy buszon. Engem a cuppanás hang már önmagában idegesít kicsit. Természetesen igyekszem nem kimutatni, én nem akarok semmi rosszat az ilyen pároknak, vagy kellemetlenséget, de mégis valahogy nekem ez túl soknak tűnik már legtöbbször, ha lenne párom, én nem csinálnék ilyeneket vele nyilvánosan, számomra nem ezt jelenti, hogy szeretek valakit, vannak erre sokkal kifejezőbb módok is, minthogy így csókolózni állandóan mindenki előtt. Persze négy fal között okés, nyilvánosan maximum szájrapuszit adnék nem feltűnően. Kicsit azt érzem, hogy amikor így falják egymást, nem a szeretet, hanem csak a testi vonzalom dolgozik kettőjük közt. Amit meg nem az utcán kellene megélni. Illetve ha én szeretek valakit, tudok vele más dolgokat is csinálni, nem csak állandóan nyalni meg falni egymást, konkrétan vannak olyanok is, akik egésznap csak ezt csinálják amikor együtt vannak, de egymás valódi személyiségét meg nem is ismerik.
2022. jún. 20. 12:20
1 2 3 4
 1/40 A kérdező kommentje:
Meg emellett vannak olyanok is, akik markolásszák is a csaj seggét pl állomáson vagy metrólépcsőn miközben csókolóznak, az meg végképp sok
2022. jún. 20. 12:24
 2/40 anonim ***** válasza:
92%
Én nem undorodom tőlük, csak megvetem őket, szánalmas magamutogatás. Ja és nem vagyok irigy, van párom, de eszünkbe sem jutna annyira egymásnak esni más emberek előtt, hogy csurogjon a nyál a szánk szélén.
2022. jún. 20. 12:24
 3/40 A kérdező kommentje:
>>2 Ja igen, ez meg a másik, hogy az ilyenek bizonygatási célból magamutogatnak ilyen módon, aztán ha szánalmasnak tartod és ezt kimondod, azt mondják rád, hogy csak irigy vagy mert "ők szeretik egymást". De közben a legtöbbször az ilyenek egymást nem is ismerik, csak egymás testét. Semmi emlékük nincs együtt, csak az hogy valamikor csókolóztak, valamikor szexeltek, de semmi emberi dolog.
2022. jún. 20. 12:31
 4/40 anonim ***** válasza:
84%

Még jobb az ilyen a teli vonaton, órákon át.

Én sem irigykedek, nekem is van párom. Annyi képlen ki lehet mutatni a szeretetet, miért ke cuppogni? Nekem felmegy a vérnyomásom is, ha ilyet látok.

2022. jún. 20. 12:40
 5/40 anonim ***** válasza:
82%
Pacsi, én sem szeretem a cuppogást. Undorító. Másrészt lehet, hogy otthon meg vallójában megy az "Erezd el a hajamaaat!".
2022. jún. 20. 12:59
 6/40 anonim ***** válasza:
17%

"Csak én [...]"

Él a világon kb. 7 milliárd ember. Nyilván nem csak te vagy egyedül, aki ezen képes begőzölni.

De ettől még ép ember nem fogja magát felhúzni egy csókon.

2022. jún. 20. 13:06
 7/40 A kérdező kommentje:
>>6 Látom sikerült szó szerint értelmezni a kérdést. Nyilvánvalóan tisztában vagyok azzal, hogy nem egyedül vagyok ezzel. Csak kíváncsi voltam más emberek véleményére is. Ezért tettem fel a kérdést.
2022. jún. 20. 13:08
 8/40 anonim ***** válasza:
15%
nem undorít, és remélem, sosem leszek olyan megkeseredett, hogy a falra másszak egy csókolózó szerelmespártól.
2022. jún. 20. 13:09
 9/40 A kérdező kommentje:
>>8 Akkor gondolom te is szoktad tolni a mekiben. Nem a szerelmes pároktól mászok falra, hanem a képmutatástól.
2022. jún. 20. 13:10
 10/40 anonim ***** válasza:
84%

Undorito.

Nem reg kb a szemem elott kezdtek el pettingelni, a fiu csokolgatta a lany hajat meg mittudomen..en nem is ertem hogy nem szegyellik magukat ilyenkor az emberek. Majdnem elhanytam magam

2022. jún. 20. 13:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!