Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent, hogy nem tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, hogy nem tudja azt adni, amit elterveztem?

Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel tény, hogy rövid volt a kapcsolat, nem kell leszólni, hogy hagyni kell, rövid volt, stb, nem az a lényeg, szimplán azért kérdezem ezt, hogy megértsem, hogy mire gondolt. Azt mondta, hogy nem alakult ki belőle az az érzelem, mint amit látott bennem kialakulni, látszott rajta, hogy boldog volt mellettem, meg valódi volt minden, amit adott, valamennyi érzelem ő részéről is volt, viszont azt mondta, hogy nem tudja azt adni, amit én elterveztem. Itt milyen dolgokra gondolhat? Semmi családalapítás nem jött szóba meg semmi hasonló, csak így gondolja.. Valami kapcsolaton belüli érzelmi dolog lehet?

2022. jún. 19. 19:41
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez a kacifántos megfogalmazása annak, hogy nincs szikra.

Kicsit bővebben: annyira nem jöttél be neki, de azért adott a dolognak egy esélyt, hogy hátha mégis, de sajna nem...

2022. jún. 19. 19:47
 2/3 A kérdező kommentje:
azt mondta, hogy látott potenciált a kapcsolatban, akarta is, kedvelt, megvolt minden igazából, csak nem érezte, hogy jobban erősödött volna az érzelme irányomba, nem úgy, mint az én érzelmeim felé.. én arra gondoltam, hogy azt gondolta hogy azt szeretném kapni tőle érzelmileg, amit én adok tőle
2022. jún. 19. 19:54
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez lapát, csak finoman mondta meg.
2022. jún. 19. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!