Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szeretői kapcsolat Nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szeretői kapcsolat Nektek pozitív vagy negatív élményből adott többet?

Figyelt kérdés
3 éve vagyok szeretői viszonyban. Az elején izgalmas volt, de mára beleszerettem és nem megy a szakítás....
2022. jún. 19. 15:27
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Ezt úgy hívják, hogy a fagyi visszanyal.
2022. jún. 19. 15:28
 2/9 anonim ***** válasza:
47%

Pozitívból.

Nekem az eleje volt nagyon kemény, mert hiába beszéltük meg a határokat nem tudtam az érzelmeim félretenni minden esetben. Mi 3 éven bő 10-el túl vagyunk, és most sokkal többet kapok, mint régen, amikor rengeteg megalkuvásba került tőlem, hogy elfogadjam.

Ha szerelmes vagy, és nem viszonozza, akkor lépj ki belőle minél hamarabb, csak magaddal cseszel ki, ha nem mondasz nemet.

2022. jún. 19. 15:45
 3/9 anonim ***** válasza:

inkább negatívat

N

2022. jún. 19. 15:54
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
pozitív. bár persze nem mindig könnyű.
2022. jún. 19. 15:56
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
Pozitív, bár én szálltam ki belőle inkább
2022. jún. 19. 16:02
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Kifejezetten pozitív volt mindkettő. Sajnálom hogy végük lett, de az élet megy tovább!!!
2022. jún. 19. 16:09
 7/9 Mathus ***** válasza:
0%
Pozitív. Az "aktív" része három hétig tartott, de azóta is nagyon jó barátok vagyunk, havonta tudunk találkozni.
2022. jún. 19. 16:48
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
Én nem mennék bele ilyenbe. Ha jó vele a szex, úgyis beleszeretnék, ha meg nem jó, akkor mi értelme.
2022. jún. 19. 17:40
 9/9 anonim ***** válasza:
39%
Amikor belementünk a viszonyba megbeszéltük, hogy addig csináljuk amíg többet nyerünk belőle mint ami a negatív hatása. Persze szexnek indult, szerelem lett belőle. Rengeteg töltést, pozitívumot nyerünk belőle egyelőre. Pár hónapja tart.
2022. jún. 30. 13:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!