Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az sugar baby-k és a selyemfiúk abból kifolyólag amit csinálnak, elképzelhető, hogy pszichopaták?
Sugar baby = idősebb gazdag pasi tartja el.
Selyemfiú = idősebb gazdag nő tartja el/pénzeli.
Látszólag egyiküknek sem fontosak az érzelmek, csak a pénz. Ha ez így van, akkor lehet nincsenek is érzelmeik, ez pedig megmagyarázza a gátlástalanságukat.
Ha pedig nincsenek érzelmeik, akkor ezek pszichopaták.
Mit gondoltok?
Nem.
Attól hogy valaki érzelmek nélkül, kötelességből szexel, meg az érzelmek egész tárházát éli meg.
És szeretetet is éreznek, a barátaik, a testvérük, az anyjuk iránt.
"Selyemfiú = idősebb gazdag nő tartja el/pénzeli."
Ez ritka mint a fehér holló!
Való élet: idős krapek pénzel fiatal fiút.
Elég belegondolnod hogy az utcán simán fellöknek normális életvitelű emberek is, hátha még ilyen beteg agyúak...
Hát én nem tudom. Ha nem taszító a partner, akkor elfogadható, amit mondasz, de magamból kiindulva nem tudnék olyannal szexelni, aki taszít, a pénz miatt. Én szenvednék. Szóval ezért is gondolom, hogy azok a pasik és nők, akik ilyeneket csinálnak, nem igazán hétköznapi emberek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!