Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket mi idegesít a másik nemben?
Egyetlen dolgot utálok a férfiakban, azt, amikor felsőbbrendűnek érzik magukat.
Ezen kívül semmi olyan rossz tulajdonság nem jut eszembe, aminek ne lenne jó oldala is. Mert pl néha idegesít, hogy végtelenül egyszerűek, de pont emiatt tudnak sokszor logikusan, tisztán gondolkodni. Amúgy sok jó tulajdonságuk is van, pl sokkal viccesebbek, mint a nők, és bírom a lazaságukat, hogy nem érdeklik mit szólnak mások, nem pletykálnak (már amelyik:)). A nőknek sokkal több idegesítő tulajdonságaik vannak, ezért sem barátkozok szívesen a saját nememmel.
30/N vagyok és a saját korosztályomat vagy afelettieket véleményeztem
Hogy lehet szarul nézni? Tudom nőknek végtelen a listája, ha követelményekről van szó, de ez még nekem is új... Vagy szarul néz 𝗸𝗶t akartál írni? Mert azt mondjuk megértem.
"Férfiakban az basz fel, hogy vén fejjel is a lányuk korosztálya után remegnek.
Nem tudom, hogy ha idősebb leszek, mennyire fog ez felcseszni, de most huszonévesen rettenetesen szánalmasnak tartom, hogy nem tudnak tisztelni és szépnek tartani egy korukbeli nőt. Tisztelet a kivételnek."
Ez téged mit idegesít? Mindenki arra vágyik amire akar. Csomó 50es pali, 20as nő párost ismerek.
35
Hogy undorító. És egy csalódás számomra, mert ennél többet vártam azért emberektől nagy átlagban. Olyan, mintha mindenki a kukából zabálna, mert lusta ebédet készíteni magának. Egyszerűen undort érzek és hihetetlenül zavar, hogy olyan emberek hiszik magukról, hogy van esélyük, akik a velük egykorú embereket elmondják mindenféle elhasznált, ronda vénasszonynak meg megcsalják a gyerekeik anyját. Ezek a mocskos büdös árulók hiszik azt, ráadásul legalább olyan ronda öreg fejjel, mint akikkel erre hivatkozva nem kezdenének és akiket erre hivatkozva nem is tisztelnek, hogy egy élete elején lévő ember, aki nem akarja elrontani a sajátját úgy, mint ők, majd leáll velük és ragyogó mosollyal mered rájuk.
Hát ehhez szerintem kell pofa.
Csomó 50es pasit tudok, aki 20as nővel van. Nincs ezzel semmi gond. Nekem 19 évesen 48 éves szexpartnerem volt (nő). Semmit nem számít a kor.
23F
37
Én meg csak olyan nőket ismerek, akik hasonlóan gondolkodnak, mint én. Különben nem tudnánk röhögni közösen rajtuk.
Nincsenek olyan sokan, a statisztikák is ezt igazolják. De nem kell győzködnöd, én csak örülök, ha nem nekem kell elviselnem magamon a tekintetüket és fogadni a rendkívül aberrált és 90%-ban megalázó udvarlási stílusukat. Mondjuk úgy, hogy a koruk nélkül sem lennének úriemberek, csak undorító kéjencek, dehát biztos van az a pénz meg az a széttaposott női önbecsülés, ami jó táptalaj egy romantikus kapcsolatnak apucival. 😂
Sajnálom, azt tudom mondani, amit ti szoktatok: az érzéseimmel nem tudok kezdeni. Undorodom tőlük, mint ők a korosztályuk női tagjaitól. Fogadd el és haladj tovább. Ha sikered van, úgysem indokolt azokat győzködni, akiknél nincs. (UGYE?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!