Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Benneteket mi idegesít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Benneteket mi idegesít a másik nemben?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is írjatok, csak azért mert különben nem tudok viszonyítani.
2022. jún. 17. 16:25
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
91%

Igazabol semmi

Max az adott szemelyben latok problemat de nem altalanossagban az egesz nemben...

2022. jún. 17. 16:36
 2/43 anonim ***** válasza:
13%
Engem a nőkben a logikátlan gondolkodás. 43/F
 3/43 anonim ***** válasza:
8%

Ja lemaradt :

Kor nem

4/43 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nincs olyan idegesítő tulajdonság, ami mindenkiben ott lenne, de lássuk csak...

Engem pl zavar, hogy bizonyos(!) pasik kibeszélik a csajukat totál illetéketelenek előtt. Mert azt értem, hogy a spanok egymás közt megbeszélnek ezt-azt, tök oké, tényleg. De amikor a fél évfolyam előtt tárgyalják meg, hogy milyen irányból szexeltek a barátnőjökkel(!), és az milyen hangot adott ki, az szerintem nagyon alja.

Egyrészt azért zavar, mert úgy érzem, hogy akaratom ellenére vagyok belerángatva egy pár nemi életébe, másrészt bizalmatlanságot ébreszt bennem a potenciális szexuális partnerek iránt.

De ismétlem: Egyetlen szóval sem állítom, hogy a férfiak jelentős része csinálná ezt, ugyanakkor szinte csak férfiak jóvoltából leszek ilyen ízléstelen beszélgetések kelletlen fültanúja.

2022. jún. 17. 16:37
 5/43 anonim ***** válasza:
84%

4-es vagyok

Lemaradt, hogy 22/N

2022. jún. 17. 16:39
 6/43 anonim ***** válasza:
0%
Hogy sok pasi bénácska a pénzkeresésben :(
2022. jún. 17. 16:40
 7/43 anonim ***** válasza:
67%
Nincs A Másik Nem.
2022. jún. 17. 16:45
 8/43 anonim ***** válasza:
3%
Nők következetlensége, korlátozott szellemi képessége...
2022. jún. 17. 16:49
 9/43 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy durva, hogy egy ilyen tök normális kérdésre alig érkezik értelmes válasz, csak néhány szexista csicska dobja be a közösbe az általánosító hülyeségét.

Pedig biztos vagyok benne, hogy a normális férfiak is be tudnak számolni olyan negatív szokásokról/tulajdonságokról, amik zavarják őket a nőkben. Ehhez képest csak pár leértékelt hülyegyerek böffent ide valamit.

Kár, mert nőként érdekelt volna a disztingválni tudó férfiak véleménye.

2022. jún. 17. 16:56
 10/43 anonim ***** válasza:
84%
Semmi. Bizonyos emberek irritálnak, nem egy komplett nem. Ha mondani kellene valami hatalmas általánosítást a saját tapasztalataim alapján, inkább a saját nememre tennék megjegyzést. Eddig 1-2 ember kivételével hatalmasat csalódtam a nemem tagjaiban, nagyjából azonos dolgok miatt...
2022. jún. 17. 16:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!