Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benneteket mi idegesít a másik nemben?
Igazabol semmi
Max az adott szemelyben latok problemat de nem altalanossagban az egesz nemben...
Szerintem nincs olyan idegesítő tulajdonság, ami mindenkiben ott lenne, de lássuk csak...
Engem pl zavar, hogy bizonyos(!) pasik kibeszélik a csajukat totál illetéketelenek előtt. Mert azt értem, hogy a spanok egymás közt megbeszélnek ezt-azt, tök oké, tényleg. De amikor a fél évfolyam előtt tárgyalják meg, hogy milyen irányból szexeltek a barátnőjökkel(!), és az milyen hangot adott ki, az szerintem nagyon alja.
Egyrészt azért zavar, mert úgy érzem, hogy akaratom ellenére vagyok belerángatva egy pár nemi életébe, másrészt bizalmatlanságot ébreszt bennem a potenciális szexuális partnerek iránt.
De ismétlem: Egyetlen szóval sem állítom, hogy a férfiak jelentős része csinálná ezt, ugyanakkor szinte csak férfiak jóvoltából leszek ilyen ízléstelen beszélgetések kelletlen fültanúja.
Amúgy durva, hogy egy ilyen tök normális kérdésre alig érkezik értelmes válasz, csak néhány szexista csicska dobja be a közösbe az általánosító hülyeségét.
Pedig biztos vagyok benne, hogy a normális férfiak is be tudnak számolni olyan negatív szokásokról/tulajdonságokról, amik zavarják őket a nőkben. Ehhez képest csak pár leértékelt hülyegyerek böffent ide valamit.
Kár, mert nőként érdekelt volna a disztingválni tudó férfiak véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!