Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tini lány és felnőtt férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lány és felnőtt férfi közt ez mennyire normális?

Figyelt kérdés

Én egy tini lány vagyok, van egy barátnőm szintén 16 éves lesz. Ő ismerkedik egy közel 40es férfivel.

Ez normális dolog?

A férfit nem lehet valahogy szankciólonalni?

A barátnőm hajthatatlan.eg élőben nem találkoztak csak neten beszéltek.

Szóljak bele hagyjam?

Férfi nem bűntetheto?

2022. jún. 14. 06:12
1 2 3 4
 21/39 Sunshinedoll ***** válasza:
75%
Nem normális semennyire. Én jelezném a barátnőd szüleinek.
2022. jún. 14. 19:03
 22/39 anonim ***** válasza:
10%
Itt mindenki úgy tesz, mintha még nem látott volna ilyet? 😂😂😂
2022. jún. 14. 19:08
 23/39 Sunshinedoll ***** válasza:
92%
Attól még, hogy láttunk ilyet és van rá példa bőven még nem jelenti azt, hogy normális az, hogy egy felnőtt ember kiskorúakat kerülget és szórakoztat és velük foglalkozik romantikus vagy szexuális értelemben. Tudjuk nagyon jól, mennyi pedofil férfi van nélküled is, ebben biztos lehetsz, de azért köszi, hogy te is megerősítetted :)
2022. jún. 14. 19:13
 24/39 anonim ***** válasza:
10%

Szerencsére a fiúk esetében nincs ilyen nagy előítélet a körülönbséget illetően.

Egy 16 éves srác ha szexel egy 40 éves MILF-el, király lesz az emberek körében.

2022. jún. 14. 20:06
 25/39 Sunshinedoll ***** válasza:
79%
#24 Ja, nemnormális körökben - általában férfiak gondolják ezt jó mókának meg menőnek, ez legyen a férfiak szegénységi bizonyítványa. Én mondjuk tudom, hogy az ugyanolyan ultragáz.
2022. jún. 14. 20:08
 26/39 anonim ***** válasza:
27%
Csak hogy ilyen nagyon nincs #24. Egyrészt ritka az a 40es nő aki vonzó tud lenni egy fiatalnak, és még ritkább az aki gyerekekre bukik.
2022. jún. 14. 20:09
 27/39 anonim ***** válasza:
45%

#25-26

Amikor 9.-es voltam, az egyik első emlékem az arról az időszakról, hogy bemutatkozott az angol tanárnő az első órán, aki egy orosz származású, középkorú, vékony nő volt. Az osztálytársam mellettem azonnal rákattant, és többször elmondta, hogy milyen jó feneke van, és, részletezte, hogy mit tenne vele. Ez a kis történet jól illusztrálja azt, hogy milyen a tipikus emberi természet a fiúknál kamaszkorban.

Az valóban igaz, hogy 40 felett már kevés nő tartja magát jól és kevés bukik kamaszokra (az már nem gyerekek). De azért tudunk olyan esetekről, amik hasonlóak ehhez.

Az USA-ban nem egyszer egyszer fordult elő, hogy vonzó idősebb nők szexeltek a diákjaikkal.

[link]

Teljes cikk az esetről: [link]

2022. jún. 14. 20:24
 28/39 anonim ***** válasza:
67%
18 év alatt gyerek, mindegy minek nevezed.
2022. jún. 14. 20:29
 29/39 anonim ***** válasza:
12%

Nem gyerek, ez szándékos dramatizálása a helyzetnek. Nézz utána az emberi életkor szakaszainak, hogy meddig tart a gyerekkor.

Egyébként sem lehet teljesen behúzni a határokat. Olyan nincs, hogy Petike 17 évesen Május 13-án meg gyerek, de amint éjfélt üt az óra, már felnőtt lesz, 18 évesen.

Tudok neked mutatni olyan huszonéves csajt, aki külsőre 15-nél többnek nem néz ki, kényes, bújik az anyjához meg ilyenek. A te szemedben ő felnőtt az életkora miatt. Szerintem meg gyerek. Nem néz ki felnőttnek, és nem is viselkedik felnőttként, egy gyerek.

2022. jún. 14. 20:35
 30/39 anonim ***** válasza:
76%

Osztom a 28-as véleményét és kiegészíteném azzal, hogy a tiniknek nagy a szájuk, de még belül gyerekek. A lányok is csorgatják a nyálukat szexis filmes karakterekre, de igazából ezt nem akarják átélni! Ha odaállna eléjük a szőrös, őszülő halántékú, borostás 30 éves pasi valamelyik filmből, akarnák is meg nem is(inkább nem is) a dolgot. Hiába vágnak fel egymás előtt, hogy milyen szexi a teste, meg mittudomén, egyszerűen még tinik!

Van, amiről csak fantáziálni jó, de a valóságban nem kéne! A tinik így gondolkoznak. A te haverod sem dugta volna meg a tanárnőt, hanem csak elképzelte milyen lehet, de ha megkörnyékezné a nő, akkor zavarban lenne, furcsának találná, és talán nem is lépne felé, sőt, ha rámarkolna a tanító néni, talán meg is ijedne, hogy mi történik..

Mint a munkások, akik füttyentenek az ember után. Igazából nem akarnak megdugni, családjuk van, feleségük, gyerekeik, csak emberkednek egymás előtt:) legalábbis sokszor.

Normális felnőtt tudja, hogy a tinik szája nagyobb, mint kéne. ÉS ez így oké, hiszen még csak gyerekek, akik gyakorolják a felnőttes dolgokat, lopják a viselkedésmintákat.. csak azt mondja, amit úgy gondolja, hogy mondania kell, hogy bevágódjon.

Ott egy csomó film, ha másból nem, művelődj azokból(mint mondjuk az amerikai szépség), na ott két tipikus tinilány van:) Csak nagy szájuk van, és félelemből és butaságból egy egy rámenősebbminúsz EQs simán meg tudja őket dugni, de rohadtul nem kellene, mert valójában nem akarják.

2022. jún. 14. 20:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!