Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini lány és felnőtt férfi közt ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
Én egy tini lány vagyok, van egy barátnőm szintén 16 éves lesz. Ő ismerkedik egy közel 40es férfivel.
Ez normális dolog?
A férfit nem lehet valahogy szankciólonalni?
A barátnőm hajthatatlan.eg élőben nem találkoztak csak neten beszéltek.
Akkor úgy fogalmaznék, hogy a kislány szemében tapasztaltnak, igazi férfinak tűnik.
2022. jún. 14. 09:29
12/39 anonim válasza:
9. Miért ne vonzódhatna élőben is? Én 14-15 éves koromban 1,5 éven keresztül őrülten szerelmes voltam az akkor 40 éves angoltanáromba. Nem történt köztünk semmi, de tudtam hozzá vonzódni külsőre is. Ez nem jó, hogy egy negyvenest kizárólag lerobbant szarként tudsz elképzelni, úgy véletlenül sem, mint aki kifejezetten jól néz ki, vonzó, ápolt, jól tartja magát.
2022. jún. 14. 09:33
13/39 October15 válasza:
12.: Alap. Fuh nálunk gimibe az angoltanárnő te szent szr... nem mondom, hogy megbuktam angolból azért, hogy utána korrepetáljon de hát na... :D Jó mondjuk szerelmes nem voltam csak hot volt as fck.
2022. jún. 14. 09:53
14/39 A kérdező kommentje:
Na igen. Majd kiderül. Meg élőben nem találkoztak
2022. jún. 14. 10:10
15/39 anonim válasza:
Szerintem nem normális dolog.
2022. jún. 14. 10:13
16/39 anonim válasza:
Akárhogy is nézzük, ha egy 40+os férfi nyomul egy 15 éves lányra, az beteg. Törvény ide vagy oda. Egy értelmes felnőtt ember nem a nőt látja egy éppen serdülő kislányban.
2022. jún. 14. 10:17
17/39 anonim válasza:
Itt nem csak a korkülönbség és a lány tapasztalatlansága a probléma, hanem az is, hogy tegyük fel odacsalja a randira, majd kihasználva a tapasztalatlanságát akár erőszakoskodhat is vele és akkor még finoman fogalmaztam.
Mindenképpen jelezd a barátnődnek, hogy nagyon veszélyes játék, amit csinál és álomvilágban él.
2022. jún. 14. 10:37
18/39 anonim válasza:
Jajj ugyan már emberek! Ezek nem azt szokták, hogy egy alkalomra megtartják a tinilányt! Öregember, még esélye nem lesz már befűzni tizenévest, minél tovább akarja majd dugni, lehet 17-18 évesen meg is kéri a kezét, hogy legyen neki otthonra egy fiatalka, aztán ha betölti a 20-25öt, lesz gyerek meg minden, majd szépen próbálkozgat tovább a nagyvenes fickó.
Nem az egéyjszakától kell félni, hanem hogy járni fognak pár évig, vagy hozzámegy feleségül szerencsétlen behálózott kiscsajszi. Ez a valószínűbb.
2022. jún. 14. 10:43
19/39 anonim válasza:
#18 Gondolom, az már fel sem merült benned, hogy esetleg rég van családja a fickónak és csak kalandozgatni szeretne, ezért fűzöget fiatal lányokat.
2022. jún. 14. 11:18
20/39 anonim válasza:
18. Nekem van egy most már inkább 50-es korú épületgépész ismerősöm, aki a negyvenes éveiben sorra dugta a 18-20 körüli lányokat. Nyilván nem értelmiségi hátterű és nem a legegészségesebb családi háttérrel rendelkezőket, de rengeteg fiatal lánnyal volt és nem prostikkal, hanem kölcsönös vonzalom alapján szedte fel őket. Újabb kamu, hogy egy negyvenes férfi ha életében egyszer összehoz valamit egy fiatal lánnyal, akkor őt muszájnak érzi megtartani, mert azt hiszi már nem lehet még egyszer ilyen szerencséje.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!