Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szexhiany jele lenne vagy mi? Ferfiak!
4 eve vagyunk egyutt es van egy kozel 2 eves kozos gyerekunk.
Ma elmentunk haverhoz lazitani kicsit, aminek az lett a vege hogy en es a gyermek apja kulon jottunk haza max fel oras kulonbseggek ugyanis itt hagyott 2 kerulettel odebb semmi penzel es igazolvany nelkul(ezek nala voltak)
Bebaszott es kitalalta hogy en Szolnokra mentem le es ez nem 30perc volt hanem 3 ora... Elhordott mindennek,a gyereket is hogy o egy fattyu es nincs apja. Termeszetesen nem maradtunk ott, eljottunk.
Tegnap volt ott egy ismerosunk aki mondta,hogy Szolnokon el a baratnoje.. Ebbol ma a gyerek apja osszerakta, hogy en Szolnokon voltam dugni a gyerekkel egyutt es hogy menjek ahoz aki lecopatott..
Holott bkvval nem olyan egyszeru hozzank hazajutni. Ugy kertem meg egy faszit, hogy segitsen legyen kedves a hevre fel-es ha ugy adodik lerakni a babakocsit mert egyedul nem bírom.
Masfel hete nem szexeltunk mert hajnal 2ig kepes volt a gepet nyomni de engem megdugni nem, mert nem szoltam neki hogy alszik a gyerek.. 2szer estenkent odamentem hozza meg egyutt mentunk ki bagozni de az a baja, hogy nem kaptam be neki mert azt erti... Az celzasokat nem.
Magatol nem kozeledett mar egy ideje es most en vagyok a vilag krvaja...
Ezt a fajta gyokerseget valoban okozhatja a szex hianya vagy ez a valodi enje?
Felhivtam azt is akinel voltunk, o azt mondta hogy egyutt elmentunk aztan a gyerek apja visszament vergodni hogy en milyen vagyok.. Ebbol en annyit érzékeltem hogy jottunk behisztizett valamin es lelepett de berlettel elobb hazaert mint en a gyerekkel kerulovelmm Msg hivott ia hogy mi az igazolvany szamom mert megveszi nekem is a berletet.. a kovetkezo hivasban meg hordott ismet mindennek hogy en baszni vagyok es verebnek nezem.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!