Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a szexhiany jele lenne vagy mi? Ferfiak!
4 eve vagyunk egyutt es van egy kozel 2 eves kozos gyerekunk.
Ma elmentunk haverhoz lazitani kicsit, aminek az lett a vege hogy en es a gyermek apja kulon jottunk haza max fel oras kulonbseggek ugyanis itt hagyott 2 kerulettel odebb semmi penzel es igazolvany nelkul(ezek nala voltak)
Bebaszott es kitalalta hogy en Szolnokra mentem le es ez nem 30perc volt hanem 3 ora... Elhordott mindennek,a gyereket is hogy o egy fattyu es nincs apja. Termeszetesen nem maradtunk ott, eljottunk.
Tegnap volt ott egy ismerosunk aki mondta,hogy Szolnokon el a baratnoje.. Ebbol ma a gyerek apja osszerakta, hogy en Szolnokon voltam dugni a gyerekkel egyutt es hogy menjek ahoz aki lecopatott..
Holott bkvval nem olyan egyszeru hozzank hazajutni. Ugy kertem meg egy faszit, hogy segitsen legyen kedves a hevre fel-es ha ugy adodik lerakni a babakocsit mert egyedul nem bírom.
Masfel hete nem szexeltunk mert hajnal 2ig kepes volt a gepet nyomni de engem megdugni nem, mert nem szoltam neki hogy alszik a gyerek.. 2szer estenkent odamentem hozza meg egyutt mentunk ki bagozni de az a baja, hogy nem kaptam be neki mert azt erti... Az celzasokat nem.
Magatol nem kozeledett mar egy ideje es most en vagyok a vilag krvaja...
Ezt a fajta gyokerseget valoban okozhatja a szex hianya vagy ez a valodi enje?
Felhivtam azt is akinel voltunk, o azt mondta hogy egyutt elmentunk aztan a gyerek apja visszament vergodni hogy en milyen vagyok.. Ebbol en annyit érzékeltem hogy jottunk behisztizett valamin es lelepett de berlettel elobb hazaert mint en a gyerekkel kerulovelmm Msg hivott ia hogy mi az igazolvany szamom mert megveszi nekem is a berletet.. a kovetkezo hivasban meg hordott ismet mindennek hogy en baszni vagyok es verebnek nezem.

Biztos vagyok benne hogy nincs senkije. Tenyleg. Egesz biztos senkije nincs.
Mikor ott voltunk nekemvagott egy szeket hogy ne kamuzzak en baszni voltam.. plusz miattam torte ossze a telefonjat. Eldobta azt a tokot amit nevnaojata csinaltattam neki, a gyerekunk kepe van rajta.. total kifordult magabol. Most meg gondolom alussza az igazak almat

Már meg sem kérdezem, hogy ez volt a legjobb az összes közül és hogy biztos ennek akartál gyereket szülni?! Átlag proli melős akinek az IQ-ja szobahőmérsékletű és most agresszívra itta magát.
Gratulálok a párválasztáshoz, én csak a gyereket sajnálom.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!