Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig nézeget, még szemeztünk is, majd ezután 1 percre mikor hátranézek, már más nővel kokettál és azt viszi? Miért csinálja ezt egy pasi?
Figyelt kérdés
Annyira megalázó volt. Ott álltam mint egy hülye, hogy ez most mi. Majdnem sírva fakadtam és eljöttem. Baromi rossz érzés volt mással látni. Meg mi értelme ezt csinálni, hogy szemezek valakivel, aztán viszek egy másikat? Létezik, hogy azért, mert mindig csak néztem, de nem mosolyogtam rá és baromira nem tudta ebből, hogy mi a helyzet vagy ez kizárt?2022. jún. 11. 15:26
31/44 A kérdező kommentje:
30. Már hogy választhatott volna engem, hisz velem nem beszélt soha, a másikat meg már ismerte és nem teljesen idegenek voltak, ez azért látszott. Nekem nem az egom bántja, egyszerűen nekem komolyan tetszik ez a fiú és szeretnék vele beszélgetni, nemcsak nézni egymást. Enbyi
2022. jún. 11. 19:13
32/44 anonim válasza:
De azért derogált ezt megmondani neki. A szánkat beszédre is lehet ám használni...
33/44 A kérdező kommentje:
Nem derogált. De nem volt alkalom. 2 alkalommal láttam össz-vissz mióta visszatértem erre a helyre fél év után. Az egyik alkalommal sietett, a másik alkalommal meg hiába szemeztünk, vitte a csajt. Mikor tudtam volna ezt 2 alkalom alatt közölni, már bocs?
2022. jún. 11. 19:19
34/44 anonim válasza:
Ez esetben ne aggódj, ha kétszeri nézegetés után máris így belehabarodtál, hamar lesz utódja.
35/44 A kérdező kommentje:
34. Már előtte is nézegettük egymást. Fél évvel ezelőtt is odajártam, kb 1 évig, csak lebetegedtem és kihagytam. Te valami kötözködós idióta vagy?
2022. jún. 11. 19:24
36/44 A kérdező kommentje:
Fél évvel ezelőtt pedig volt hapsim, mielőtt erre is rákérdeznél!
2022. jún. 11. 19:26
37/44 A kérdező kommentje:
Szóval akkor azért nem!
2022. jún. 11. 19:28
38/44 anonim válasza:
Ez annyira gyerekes!
Lehet, hogy nős, 2 gyereke van, a lányt meg 10 éve ismeri, és valami közös poént mutogattak egymásnak a telefonon, és nem éppen randit beszéltek meg. Semmit nem tudsz róla, egyáltalán nem kellene "majdnem" sírva kifutni ilyesmi miatt egy edzőteremből, és ennek semmi köze egy megalázó helyzethez, ahhoz közötök kellene lennie egymáshoz, nem annyi hogy párszor láttad.
A hiszti amit levágsz vihar egy biliben!
39/44 A kérdező kommentje:
Nem úgy nézett a nőre. Hanem vágyakozó tekintettel mosolygott és várta a visszreakciót. Biztos jól láttam, amit láttam. A szemem még jó.
2022. jún. 11. 21:22
40/44 anonim válasza:
Akkor miért túráztatod magad még rajta?
Ha komolyan venne, akkor nem mást nézeget utánad, meg mosolyog rá.
Rossz hírem van, valószínűleg akkor több nővel is így flörtölget. Nem tudom, mit szeretnél még tőle, hogy láttad hogy mással is kokettál.. Komolyan ne vedd szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!