Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig nézeget, még szemeztünk is, majd ezután 1 percre mikor hátranézek, már más nővel kokettál és azt viszi? Miért csinálja ezt egy pasi?
Ezt írta a 19 is....
Azt írod, miből gondolod h nem csak "Nőcsábász". bazz ha nőcsábász, onnantól nem csak egy nút fűz, 2 ha olyan komoly lenne nem a 10-15 évvel fiatalabb hihihahha szőkét fűzné..
De magyarázd meg nyugodtan, hogy biztos csak tetszik neki és nőcsábász, de közben komoly vagy nem tudom mit akarsz mondani. :D
"Annyira megalázó volt. Ott álltam mint egy hülye, hogy ez most mi. Majdnem sírva fakadtam és eljöttem"
Azt nyerted, hogy többet nem kell így érezned magad a társaságában.
Áh, elolvastam újra, értem, hogy értetted..
Csak szemeztetek, nem kell ennek ennyire rosszul esnie. Ha szemeztetek, valószínűleg te is tetszettél vmennyire. A másik lány valószínűleg elérhetőbbnek tűnt, sokat számít ez is abban, hogy kit közelít meg valaki.
Kezdetben próbálkozz többet mosolyogni, ahogy írtam. Abból semmi rossz nem jöhet ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!