Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig nézeget, még szemeztünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig nézeget, még szemeztünk is, majd ezután 1 percre mikor hátranézek, már más nővel kokettál és azt viszi? Miért csinálja ezt egy pasi?

Figyelt kérdés
Annyira megalázó volt. Ott álltam mint egy hülye, hogy ez most mi. Majdnem sírva fakadtam és eljöttem. Baromi rossz érzés volt mással látni. Meg mi értelme ezt csinálni, hogy szemezek valakivel, aztán viszek egy másikat? Létezik, hogy azért, mert mindig csak néztem, de nem mosolyogtam rá és baromira nem tudta ebből, hogy mi a helyzet vagy ez kizárt?

2022. jún. 11. 15:26
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
78%

Ezt írta a 19 is....

Azt írod, miből gondolod h nem csak "Nőcsábász". bazz ha nőcsábász, onnantól nem csak egy nút fűz, 2 ha olyan komoly lenne nem a 10-15 évvel fiatalabb hihihahha szőkét fűzné..

De magyarázd meg nyugodtan, hogy biztos csak tetszik neki és nőcsábász, de közben komoly vagy nem tudom mit akarsz mondani. :D

2022. jún. 11. 18:07
 22/44 A kérdező kommentje:
Mondjuk én ezt a srácot bármikor láttam eddig, soha senkivel sem láttam beszélgetni. Bár tény, hogy nem voltam mindig ott, de mikor én ott voltam azóta ez volt az első.
2022. jún. 11. 18:16
 23/44 A kérdező kommentje:
21.olvasd el mégegyszer , én nem ezt írtam
2022. jún. 11. 18:20
 24/44 anonim ***** válasza:
33%
Akkor is az van hogy veled csak flörtölt a kis szőke meg betalált nála.
2022. jún. 11. 18:26
 25/44 A kérdező kommentje:
24. Nem tudom, hogy ő a betalálttal mennyivel járt jobban... Lehet, hogy ilyen értelemben nyertes vagyok?
2022. jún. 11. 18:28
 26/44 anonim ***** válasza:
100%

"Annyira megalázó volt. Ott álltam mint egy hülye, hogy ez most mi. Majdnem sírva fakadtam és eljöttem"

Azt nyerted, hogy többet nem kell így érezned magad a társaságában.

2022. jún. 11. 18:41
 27/44 anonim ***** válasza:
100%

Áh, elolvastam újra, értem, hogy értetted..

Csak szemeztetek, nem kell ennek ennyire rosszul esnie. Ha szemeztetek, valószínűleg te is tetszettél vmennyire. A másik lány valószínűleg elérhetőbbnek tűnt, sokat számít ez is abban, hogy kit közelít meg valaki.

Kezdetben próbálkozz többet mosolyogni, ahogy írtam. Abból semmi rossz nem jöhet ki.

2022. jún. 11. 18:47
 28/44 anonim ***** válasza:
100%
Már nem feltétlenül ennél a pasinál, hanem általában véve hasonló esetben. :)
2022. jún. 11. 18:47
 29/44 A kérdező kommentje:
27. De milyen hülyeség ez az elérhetőbb szöveg? Én nem vagyok egy jégkirálynő, csak nehezebben nyílok meg. Viszont Ő miből gondolta, hogy nem vagyok elérhető? Nyilván rá sem néznék, ha bárkim is lenne. 28. Miért nem ennél? Hát ki tudja mi lesz velük? Lehet simán esélyes vagyok most is... 😊 Rámosolygok aztán meglátod, bár én megmondom őszintén elég jellemtelen dolognak tartom, hogy szemezünk és rá 1 percre ezt csinálja és ráadásul előttem.... Szóval, ez azért elgondolkodtató. Függetlenül attól, hogy sosem beszéltem vele
2022. jún. 11. 19:02
 30/44 anonim ***** válasza:
89%
Csak az egódat sérti, hogy nem téged választott. Egyetlen szót sem beszéltél vele, úgyhogy többről itt nincs szó.
2022. jún. 11. 19:05
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!