Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mindig nézeget, még szemeztünk is, majd ezután 1 percre mikor hátranézek, már más nővel kokettál és azt viszi? Miért csinálja ezt egy pasi?
10 vagyok
Azt még hozzátenném, hogy mondjuk és sohasem “játszmáztam”, tehát egy szemezés, egy mosoly, szemlesütés bőven elég volt és a férfi észrevette.. főleg ha a férfi már tapasztalatabb, mert ez nekem is meglepő.
Igaz, én sosem próbáltam rejtegetni ha megtetszett valaki, sőt.. szóval csak ne essünk át a másik végletbe, ne nézzük fogyatékosnak a férfit és mondjuk azt hogy a nő hívja el és ne fordítva… mert ez is erős sarkítás és rossz, ahogy a “nem mosolygok és nem akarom kimutatni” dolgok.
Bizony ki lehet mutatni, és bizony fel tudja fogni a másik fél, ha nem teljesen hlye.
Igazi love story lehetett...
...Péntek este morri2ben történt? 😆
Hogy kell érteni azt hogy viszi a másikat?
Na meg ha nem is beszéltetek még akkor nem is ismeritek egymást.
Röviden: igen, mosolyogj rá, nyilván.
Ha akar nem legalább gyakorolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!