Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig nézeget, még szemeztünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig nézeget, még szemeztünk is, majd ezután 1 percre mikor hátranézek, már más nővel kokettál és azt viszi? Miért csinálja ezt egy pasi?

Figyelt kérdés
Annyira megalázó volt. Ott álltam mint egy hülye, hogy ez most mi. Majdnem sírva fakadtam és eljöttem. Baromi rossz érzés volt mással látni. Meg mi értelme ezt csinálni, hogy szemezek valakivel, aztán viszek egy másikat? Létezik, hogy azért, mert mindig csak néztem, de nem mosolyogtam rá és baromira nem tudta ebből, hogy mi a helyzet vagy ez kizárt?

2022. jún. 11. 15:26
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
74%

10 vagyok

Azt még hozzátenném, hogy mondjuk és sohasem “játszmáztam”, tehát egy szemezés, egy mosoly, szemlesütés bőven elég volt és a férfi észrevette.. főleg ha a férfi már tapasztalatabb, mert ez nekem is meglepő.

Igaz, én sosem próbáltam rejtegetni ha megtetszett valaki, sőt.. szóval csak ne essünk át a másik végletbe, ne nézzük fogyatékosnak a férfit és mondjuk azt hogy a nő hívja el és ne fordítva… mert ez is erős sarkítás és rossz, ahogy a “nem mosolygok és nem akarom kimutatni” dolgok.

Bizony ki lehet mutatni, és bizony fel tudja fogni a másik fél, ha nem teljesen hlye.

2022. jún. 11. 16:08
 12/44 A kérdező kommentje:
Tegyük fel, következő alkalommal összeszedem magam és mosolygok ezerrel? Ha pozitív a fogadtatás, akkor odajön? Ha negatív, akkor nem történik semmi?
2022. jún. 11. 16:14
 13/44 A kérdező kommentje:
Tényleg nagyon felénk vagyok és ez nem vicc
2022. jún. 11. 16:16
 14/44 anonim ***** válasza:
87%
Ha egy tanácsot se fogadtal meg hogyan hálozhatnád be a kinezett pasit akkor miert csodalkozol eleve.
2022. jún. 11. 16:16
 15/44 anonim ***** válasza:
0%

Igazi love story lehetett...

...Péntek este morri2ben történt? 😆

2022. jún. 11. 16:21
 16/44 anonim ***** válasza:
100%

Hogy kell érteni azt hogy viszi a másikat?

Na meg ha nem is beszéltetek még akkor nem is ismeritek egymást.

2022. jún. 11. 16:30
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

Röviden: igen, mosolyogj rá, nyilván.

Ha akar nem legalább gyakorolsz.

2022. jún. 11. 16:51
 18/44 A kérdező kommentje:
16. Úgy kell érteni, hogy egymásnak mutogatták a telefonjukat. Gondolom számot cserélhettek. De ezt nem tudom biztosan. Viszont a faszi utána olyan vadul vigyorgott a csajra, mintha beleszerelmesedett volna. A lány visszafogottabb volt sokkal.
2022. jún. 11. 16:56
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor sajnálom,az ilyen mindenkivel flörtölt , ezta nőt meg már lehet azóta meg is döngette.Sokat szerintem nem vesztettél blvele
2022. jún. 11. 17:35
 20/44 A kérdező kommentje:
19. Miből gondolod, hogy nemcsak szimplán tetszett neki a csaj és ez ilyen nőcsábász ? A csaj ilyen kis szőke, alacsony hihihi-hahaha típus. Nem egy komoly nőnek néz ki, vidám meg minden, de inkább ilyen vihogós kislány, amennyit hallottam a beszélgetésből. Ránézésre legalább 10 év van köztük, de lehet több és 15.
2022. jún. 11. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!