Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok volt már olyan, hogy vetélkedtetek egy másik csajjal pasi miatt? Mi lett a végkimenetel?
Csak olyan hogy rányomulnak az aktuális barátomra csak egotuning miatt.
20 bol 1 pasi állt csak ellent eddig, a többi bevette a csapdát, "szívatast" és dobhattam, mert a bnőmre kezdtek nyomulni.
Olyan, hogy tudatosan elkezdem tenni magam és lecsapni valami pasit egy más nő kezéről, nem volt még. Bár volt már, hogy miattam szakított a pasi a barátnőjével, de nem direkt alakítottam úgy a dolgokat, ez abszolút a srác döntése volt (végül össze sem jöttünk, tudod, mennyire bíznék ilyenben).
Ugyanakkor tudattalanul rengeteg olyan helyzet van, amikor pontosan ez a vetélkedés történik. Elmegyek szórakozóhelyre és kicsípem magam, már önmagában egy vetélkedés a többi nővel, hiszen valahol a legjobb formám szeretném hozni, ami a többi nővel szembeni előnyeimet próbálja hangsúlyozni. Nem konkrét férfi kedvéért, nem is csak akkor, amikor párt keresek, egyszerűen csak a többi nővel szembeni vetélkedés kedvéért. Ez szerintem kb mindenkiben benne van, legalábbis ahogy látom a többi nőn, a legtöbben mindig igyekeznek valahogy túlszárnyalni a másikat. Itt a gyakorin is, a szexualitás kategóriában vetélkednek, hogy ki vállal be több extrémebb dolgot vagy kinek mennyire nagy a libidója, más kategóriában ki mennyivel jobb és felelősebb anya, megint más kategóriában ki mennyire jó háziasszony, szóval érted. Ez az általános vetélkedés valahogy a női természet része (szerintem), és általában nem konkrét férfi kedvéért van, hanem hogy jobbnak érezzük magunkat a többi nőnél.
Igen. Kb 9 éves voltam és kb ennyire is volt komoly.
De már akkor megtanultam mennyire hlye ötlet, és soha többet nem csináltam ilyet.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!