Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél egy olyan sráccal aki egy roncs?
9. Materialista nézőpontból nekem és neked sincs lelked, pontosan tudod hogy értettem. Talán betalált, hogy ilyen könnyen triggerelődtél? :D
10. Igen, erre utaltam én is. Hirtelen a morál, az értékek és minden más felülíródik, aztán egyszer csak ott sorakoznak a házassági ajánlatokkal a börtöncella előtt. :D De ott volt az a csávó is, akiből blackpill mém lett, vagy az a gyilkos, akinek a felmentését követelték a nők mert olyan cuki. Ezekből természetesen messzemenő következtetéseket levonni súlyos nőgyűlöletre utal. :D
11
Igen, az ostobaság mindig triggerel.
A pszichopatákról azt lehet tudni, nem félnek, nem szeretnek és nem szorongnak. Az áldozataik gyakran csak akkor jönnek rá, hogy kivel volt dolguk, amikor késő, amellett van egy jellegzetes bájuk, aminek bizony-bizony a férfiak is bedőlnek. (Lásd Johnny Depp)
A pszichopaták egyáltalán nem produkálják a "lelki roncs" emberek tipikus tüneteit: depresszió, szorongás, pánikroham, sírógörcs, letargia, étkezési zavarok, alvászavar, pszichoszomatikus tünetek és még sorolhatnám.
A kérdés azonban ezekre vonatkozott, így a pszichopatás megjegyzésed nemcsak tényszerűen volt hülyeség, de még csak nem is témába vágó hülyeség volt.
Csak abban az esetben, ha tényleg éreznék egy különleges kapcsot közöttünk ÉS minden erejével próbálna tenni az érdekben, hogy összeszedje magát.
Kényszerbeteg vagyok, nem könnyű velem élni, mégis van párom és szerető családom. Szakpszichológushoz járok, szedem a gyógyszeremet és minden nap küzdök, hogy jobb ember legyek.
A lényeg, hogy nem szabad feladni, mégha roncs is az ember baba léptekkel segítséggel küzdeni kell és fejlődni. Plusz ne csüggedj, ha itt sokan azt mondják, hogy nem, semmit nem jelent. Az sem jelent többet, hogy én igent mondok a kérdésedre. Fő az, hogy tudd minden zsák megleli a maga foltját és lesz jobb is a helyzet. Ne add fel és kitartást! 21/N
Nem az van, hogy a nők világraszóló emberismerő képességekkel rendelkeznek? Csak mert itt akár 2 mondat után a halálát kívánják "inceleknek" (saját szememmel láttam leírva nem olyan rég...). Fura.
12. A "lelki roncs" mióta elfogadott, mint pszichológiai diagnózis? Ha ilyen nincs, akkor kénytelenek vagyunk egyénileg definiálni. Az erkölcsi ítélőképesség hiányát én most így értelmeztem. Amber Heard mikor lett diagnosztizálva? Tudtommal semmikor, legalábbis biztos nem antiszociális személyiségzavarral, tehát ez tényszerű tévedés és rossz példa volt.
Te szinte biztos, hogy az vagy, aki szociológiát tanul, de már szociológusként hivatkozik magára és komolyan elhiszi, hogy akármilyen baromságot állíthat, mert azok bizony szilárd tények. Ha trollkodsz, az sem mentség, mert azt is gyengén csinálod.
Én azzal nem tudok mit kezdeni, hogy idióta nők sorakoznak a börtöncella előtt ilyen hapekoknak. :D Szerintem ezek a nők betegek, sérültek mind. Engem, meg sok más nőt ők nem minősítenek. Ha valaki gyanusítgat, hogy nekem is csak a külső számít, és, hogy biztos valami s.eggparaszttal vagyok együtt, nincs semmi értékrendem, erkölcsi tartásom...stb., ugyanúgy alaptalan marad, és adott esetben jó okkal kérem ki magamnak, élőben akár vehemensen is.
Amúgy nem hiszem el, hogy ne lenne pont ugyanannyi férfi, aki egy cuki(nak tűnő), gyönyörű bűnöző csajnak azonnal simpelne. De azok is ugyanolyan sérültek, mint a bűnözőknek pitiző nők.
A pszichopatákra tényleg jellemző, hogy intelligensnek, megnyerőnek tudnak mutatkozni, sokszor még a szakembert is képesek megtéveszteni.
Én nőként sosem állítottam, hogy világraszóló emberismereti képességeim lennének. Sőt, fiatalabb koromban az ellentéte volt igaz. Mindenkinek bedőltem, aki érzelmesnek, "bonyolultnak" tűnt, sajnáltatta magát, és nem ismertem fel a potenciális bántalmazókat.
Ahhoz, hogy mostanra már van némi emberismereti képességem, sok tapasztalat kellett.
Amber Heard pedig nem pszichopata, hanem borderline zavaros.
14
Soha senki nem mondta, hogy a nők kivételes emberismerők lennének. Éppen az egyik ostoba barátkád állapította meg az előbb, hogy biztos szociológus vagyok, csak mert rendelkezem egy minimális általános műveltséggel - még csak nem is a szociológia, hanem a - pszichológia terén. Ne röhögtessétek magatokat.
A szavaknak jelentésük van. A "lelki roncs" kifejezésről az emberek 99%-ának igyanaz jut eszébe. Felsoroltam már: szorongás, sírás, depresszió, letargia. Ezek egyike sem jellemző a pszichopatákra, attól pszichopaták, hogy képtelenek bármi hasonlót érezni. Ráadásul - mivel nem szoronganak - szégyentelen nagy önbizalommal rendelkeznek, ami bizony megtéveszti az embereket, és EGYÁLTALÁN NEM a "lelki roncs" jelzőt juttatja az eszükbe.
Értem, hogy ti semmit sem tudtok a témáról, de a szavak jelentenek is dolgokat, és nem, a definíció közel sem annyira önkényes, mint ahogy azt hazudjátok.
Az inceleknek halált kívánó GyK felhasználó meg mit bizonyít? Folyamatosan lejáratjátok magatokat, és van, aki ezt már csak így kezeli. A ti ostoba fajtátok már megállapította rólam, hogy szűz vagyok, k*rva vagyok, szociológus vagyok (mert ugye szociológusnak kell lenni ahhoz, hogy az ember ismerje egy közszájon forgó kifejezésnek a jelentését), takarítónő vagyok, irodában dolgozom, eltart a pasim, sosem volt pasim, szép vagyok, csúnya vagyok, és még sorolhatnám... Pont ti vagytok azok, akik elhamarkodott következtetéseket vontok le a másik ember életéről, úgy kb két mondat alapján, és azt hiszitek, kiszartártok a spanyol viaszt. Elvakít a butaságotok.
Ismerkedtem.
Végül engem is lelki ronccsá tett. Na, azóta soha többé.
Én abszolút igen. Társfüggő csoportba is járok, a probléma felismert. Nem akarok mindenkit megmenteni, sőt...tkp a való életben nem igazán veszek fel olyan problémákat, amiket közeli emberek, ismerősök, már-már barátok mondanak el. Szakítottak valakivel? Meghalt egy hozzátartozója? Kirúgták? Életközépi válságban van? Meghallgatom, ha kéri, de nem érzem magaménak az ő életét, nem akarom átvenni a terheit. De párkapcsolatban sajnos még nem fejlődtem el odáig (nincs most senkim és ez jól is van így), hogy egészséges emberrel akarjak kapcsolódni. Nem vonzók. Tudom, hogy nekem is épülni kellene még és nem egy egészségtelen, egyenlőtlen párkapcsolatot építeni egy sérült lelkű emberrel, de úgy érzem, ettől nagyon messze vagyok még, őszintén nem ez az igényem, talán sose lesz jobb.
Orvos-Tóth Noémi szerint a magyar társadalom 70 %-a rosszul kötődik, szerintem ez a szám 100.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!