Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkednél egy olyan sráccal aki egy kiba...tt roncs?
Figyelt kérdés
dühkezelési problémái vannak.2021. jan. 15. 21:07
1/16 anonim válasza:
Nem vagyok nő, de azt látatlanban megmondom, hogy az emberek erre nem szoktak vevők lenni.
3/16 anonim válasza:
Miért ismerkednék vele? Hogy aztán én szenvedjek miatta?
5/16 anonim válasza:
Kezeltesd szakorvossal, ne gyógyszerekkel.. ha meg echete cigó vagy akkor nem segít semmi..
6/16 anonim válasza:
Persze. Mindegy vagyam hogy random felholtra verj es megeroazakolj mert rossz napod volt. Jesszusom. Dehogy jon ez be a noknek..
7/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok cigó és nem bántanék soha senkit kedves 6-os.
2021. jan. 15. 21:41
8/16 anonim válasza:
Rejtsd el, tagadd le, titkold el.
Minden más ember is ezt teszi. Roncs is majdnem mindegyik, csak mindenki más módon, ezért van aki "sikeresebb", mert nála pont olyan mértékű a torzulás, hogy az már "sikeressé" teszi őt, mert mondjuk áttapos másokon vagy egy szadista törtető, ami elvileg "erény" a mai világban.
9/16 anonim válasza:
A helyes sorrend:
1.kezeled a problémáidat
2.jobb, szerethetőbb emberré válsz
3. AZTÁN ismerkedsz. Jelzem, még ekkor sem biztos, h sikerül. Számtalan kedves ember magányos.
10/16 anonim válasza:
Nem. Meg olyannal sem, aki nem tud káromkodás nélkül leírni/elmondani egy mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!