Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ismerkednél egy olyan sráccal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkednél egy olyan sráccal aki egy kiba...tt roncs?

Figyelt kérdés
dühkezelési problémái vannak.
2021. jan. 15. 21:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
21%
Ha jó képű vagy és az első egy-két hónapban vissza tudod magad fogni, akkor van rá esély, vannak olyan nők akiket az sem érdekel, ha eltörik egy két bordájuk, esetleg már csak kivehetős műfogsort tud nekik csinálni a doki, de akkor sem szakítanak, mert milyen helyes a pasijuk és csak "néha" veri őket még hülyébbre.
2021. jan. 16. 00:55
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
#6 vagyok :D oke. Ha nem versz felholtra nem eroszakolsz meg es meg sem utsz! De akkor nincs duh kezelesi problemad. Tehat pl nekem sincs bajom Veled!
2021. jan. 16. 02:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen értelemben roncs. Sokan vagyunk azok valamilyen szempontból. Az én szerelmem is roncs, mert leamortizálódott lelkileg és testileg az előző kapcsolatában, de csak fel kell töltődnie, és visszafordult már a folyamat, és vissza is kapom, amit adok, szóval nem igazàn terhel meg.

Viszont aki csúnyán beszél, vagy àrt a másiknak, vagy hirtelen eldurran az agya, az sosem kellene. Instabil, visszataszító.

Ha pedig ezek nincsenek, akkor nincs dühkezelési problémád.

2021. jan. 16. 06:48
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor nincs ilyen problémám de akkor is roncsnak érzem magam.
2021. jan. 16. 07:26
 15/16 anonim ***** válasza:

nem szivesen, felo, h atmegy agresszioba, az meg eleg para.

de sajnos van olyan baratnom, aki ilyen sraccal van. az elejen megjatszotta magat, aztan meg mar tulsagosan magahoz lancolta a csajt..

2021. jan. 16. 08:39
 16/16 anonim ***** válasza:
30%
11-es vagyok, hiába lettem lepontozva, akkor is igaz amit írtam, itt az oldalon is olvashattunk már nem egy kérdést, hogy dilemmázott a nő, hogy szakítson-e az agresszív párjával, aki többször is bántotta már. Amikor írtuk neki, hogy te választottad, azonnal jött a válasz, hogy a kapcsolat elején nem ilyen volt a palija, dehogynem, csak ügyesen visszafogta magát. A másik, ha nagyon zavarta volna a nőt a sorozatos saller, azonnal szakított volna, nem itt kérdezgetett volna.
2021. jan. 16. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!