Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a nők?
Szerelmes lettem egy nőbe nagyon. Nagyon sokat találkoztunk de terveztük még a közsö dolgokat mint például nyaralás és stb. Én nekem van egy gyenge autizmusom, ami azt jelenti hogy nehezen kedvelek meg bárkit is, illetve nem szeretm az érintkezéseket. Ezzel a nővel minden sikerült. Nap szinten irtam rá illetve minden. Aztán egyszer csak letiltott, telefont nem vette fel majd másfél hét mulva annyit irt minden oknélkül hogy ne zaklassam.
Ez engem annyira sza..ul érintett hogy nincs is kedvem már élni. Egyszeruen annyira szerettem őt hogy ha ő boldog volt akkor én is. Felnéztem rá, tanultam is tőle és minden. Soha nem lesz ilyen és igy a közsö nyaralás meg mindennek annyi. Lehet lett mnás fiuja mert okot nem irt le. Egyszeruen letiltott mindenféle előzmény nélkül messengeren és telefonon. Mivel se ő se én nem vagyok már tinédzser hanem középkorosztály vagyunk, poszkosul sza,,ul esik és erősen gondolkodok a halálon. Végre valaki megtalálja a lelkitársát és pont az akit a legjobban szeret árt nekem. Fel lehet ezt dolgozni valaha is?

Azért ha zaklatónak minősített és letiltott, nem tűnik jó ötletnek személyesen rátörni valahol. Kizárt dolog, hogy ennek jó vége lenne.
És sok pszichológus van, aki lelkileg nagyon is kiegyensúlyozatlan. Egyébként nem a te pszichológusod, ugye? Nyugtass meg, hogy nem terapeuta-páciens viszonyban ismerkedtetek meg...
De amúgy arra jó, ha felkészülsz, hogy úgyis csak zaklatott nők fognak szóbaállni veled. A normális, kiegyensúlyozott, derűs természetű nők, akikkel könnyű kijönni, a normális, kiegyensúlyozott, derűs természetű stb. csávókkal ismerkednek.

Szerinted, ha azt zaklatásnak vette, hogy irogattál neki, mit szólna ahhoz, ha megjelennél a munkahelyén?
Engedd el, ez a hajó elment. Illetve, szerintem soha meg se jött, de ez az én véleményem.
Ez a lány súlyosan sérült. Ha ráadásul most még gyászol is, az teljesen érthetővé teszi miért váltál neki ennyire terhesség, főleg, ha azzal egyidőben, hogy ő elrült a gyászában te egyre ragacsabb lettél.
Csak ismételni tudom önmagam, tanulj meg olvasni az emberekben, vagy legalábbis igyekezz gyakorolni, mert, ha képtelen vagy venni a jeleket, mindenkivel így fogsz járni.

Szerintem már eleve itt gond van. Én soha nem igényeltem, hogy valaki legyen mellettem. Azt igen, hogy az adott ember ott legyen, de ne csak úgy valaki. Ez a társfüggőség. A mindegy is, csak legyen.
Ugyan túlkoros vagy a tini gyakorló szinthez, de láthatóan ott vagy fejlettségben. Így nem lehet egészséges kapcsolatot létrehozni.
Tudod, hogy te mire vágysz? Hogy mik azok a tulajdonságok, amik felkeltik az érdeklődésed, mik azok, amik elengedhetetlenek, hogy tiszteld a másikat, hogy mik törik meg ezt a varázst, hogy milyen jövőbeni terveknek kéne biztosan passzolniuk és mi az amiben engedni tudsz? Ezek kellenének ahhoz, hogy olyan párt találj, akivel működik is. Mindeközben a saját dolgaiddal is tisztában kell lenned, előnyök, hátrányok, jó és rossz tulajdonságok.
A párkeresés és főleg a kapcsolat felépítése és életben tartása marha macerás. Rengeteg mindennek kell passzolnia és folyamatosan figyelni kell, energiát belevinni, monitorozni a másikat, hogy lásd mi a helyzet és közben állandóan beszélgetni (nem arról, hogy ki, mit ebédelt). Nálatok ebből szinte semmi nem volt még az alapján amit eddig írtál. Gyakorlatilag az egészet újra kéne gondolod a következő próbálkozás előtt. Különben ugyanígy fogsz járni.

"CSak végre örültem hogy van mellettem valami."
Undi vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!