Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők?

Figyelt kérdés

Szerelmes lettem egy nőbe nagyon. Nagyon sokat találkoztunk de terveztük még a közsö dolgokat mint például nyaralás és stb. Én nekem van egy gyenge autizmusom, ami azt jelenti hogy nehezen kedvelek meg bárkit is, illetve nem szeretm az érintkezéseket. Ezzel a nővel minden sikerült. Nap szinten irtam rá illetve minden. Aztán egyszer csak letiltott, telefont nem vette fel majd másfél hét mulva annyit irt minden oknélkül hogy ne zaklassam.

Ez engem annyira sza..ul érintett hogy nincs is kedvem már élni. Egyszeruen annyira szerettem őt hogy ha ő boldog volt akkor én is. Felnéztem rá, tanultam is tőle és minden. Soha nem lesz ilyen és igy a közsö nyaralás meg mindennek annyi. Lehet lett mnás fiuja mert okot nem irt le. Egyszeruen letiltott mindenféle előzmény nélkül messengeren és telefonon. Mivel se ő se én nem vagyok már tinédzser hanem középkorosztály vagyunk, poszkosul sza,,ul esik és erősen gondolkodok a halálon. Végre valaki megtalálja a lelkitársát és pont az akit a legjobban szeret árt nekem. Fel lehet ezt dolgozni valaha is?

2022. jún. 8. 17:57
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
93%

"A nők" - "szerelmes lettem EGY nőbe"

Hát igen, erősen fogyatékos vagy.

2022. jún. 8. 17:59
 2/28 anonim ***** válasza:
90%

1.

Ez egy sorozatkérdező, legutóbb is ezt kérdezte csak fordított nemekkel, akkor a férfiak voltak "ilyenek" :D

2022. jún. 8. 18:00
 3/28 anonim ***** válasza:
100%

"Miért ilyenek a nők?" -> nem tudsz 4 milliárd embert általánosítani.

Első bekezdésed -> úgy jön le, hogy túllöttél a célon, túlságosan rámenős voltál. Szóval kicsit vegyél vissza leközelebb, lehet, hogy te nem érezted úgy, hogy rámenős vagy, de ez lehet az autizmusod miatt.

Második bekezdés -> szuicid hajlamok miatt érdemes felkeresned egy pszichológust.

2022. jún. 8. 18:01
 4/28 anonim ***** válasza:
Nagyon sokat találkoztunk – mennyit, és mennyi idő alatt? Szex, együtt alvás stb. volt?
2022. jún. 8. 18:41
 5/28 A kérdező kommentje:

Együtt alvás nem mivel enyhe autizmusom van de később akár az is lehetetett volna. terveztük a nyaralást, a wellnest is miegymást és akkor aludtunk volna együtt. Viszont minden ok nélkül megszüntette velem a kapcsolatot. ÉS nem tudom képes leszek e felépiteni még egy ilyet. Nekem az előző " szerelmem" 2013 kezdődödtt akkor sem lett semmi anővel végül, de 6 évembe telt tulajdonkééppen az egész huszonéves korom igy telt el hogy nem tudtam feldolgozni azt hogy nem akart tőle semmit. Mert nagyon ragaszkodtam hozzá

Aztán 2020-ban sikerült és most 2022-ben végre találtam egy nőt, akibe szerelmes lettem, és uyganezt élem át szinte mint azzal a másik nővel. Annyi a különbség hogy akibe szerelmes voltam 2013-ban azzal alig találkoztunk mégis 6 évembe telet a feldolgozás.. Ez ael a nővel meg a 3-4 hónap nagyon sokat taliztunk és mintha kicserééltek volna olyan boldog voltam.

2022. jún. 8. 18:50
 6/28 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy akaratodon kívül bántottad meg valamivel. Szerinted nem volt bántó, szerinte meg igen.
2022. jún. 8. 18:57
 7/28 A kérdező kommentje:
Nem bántottam meg semmivel. Csak sokat irtam neki messengeren ő meg aig irt rá. Hogy hogy van, meg miért nem beszélünk naponta és stb. Ha még megbántottam volna de nem. De miután smsben megirta nekem hogy szerinte zaklattam messengeren megirtam neki hogy ez nem volt szép. Két hete taliztunk utoljára, akkor gy váltunk el hogy átöleltük egymást életem első ölelése volt. Aztán pár napig leveleztünk hogy ő nem ér rá mert elfoglalt, végül egyáltalán nem irt és nem hivott vissza.
2022. jún. 8. 19:07
 8/28 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos tényleg van némi autizmusod, ami miatt valószínűleg egyáltalán nem vetted a jelzéseit, amiket az emberek pedig látni szoktak egymáson. Ha te napi szinten írtál neki messengeren, ő meg alig írt vissza, aztán azt mondta, hogy zaklattad, az azt jelenti, hogy ő korábban sem úgy tekintett erre a dologra, mint te. Neki ez nyilván nem élet-halál kérdés volt, miont neked, lehet, hogy csak unaloműzésből tartotta veled a kapcsolatot. 3-4 hónapig "nagyon sokat" találkoztatok, és csak az utolsó talin jutottatok el oda, hogy egy ölelés legyen köztetek? Szó sincs arról, hogy ezzel a nővel "minden sikerült" volna, ahogy írod, hiszen semmi sem sikerült, nem volt se csók, se szex, ölelés is csak egy. Szó sincsen arról, hogy lelki társra leltél volna benne, az egész szerelem csak a te képzeletedben létezett. Vagy ő mondta neked, hogy szerelmes beléd, felmerült ez a részéről egyáltalán?

Részben én is olyan cipőben jártam sokáig amúgy, mint te, egy rakás félig vagy egészen képzeletbeli kapcsolat... Legközelebb legyél okosabb. Ha már többször fel tudtál építeni egy ilyet, akkor fel fogsz tudni újra, de ügyelj, hogy csak akkor szeress bele a csajba, ha már együtt vagytok.

2022. jún. 8. 19:20
 9/28 A kérdező kommentje:
O azt mondta nekem hogy nagyon kedvel. Még mindig én roppantottam Ki a hátát. Mert beszokott neki állni azt mindig én csináltam nekünk így történt meg köztünk az érintkezes is, és nagyon boldog voltam. 3 hete is mintha kicserélték volna. Most meg még megakarok halni érzésem van. És mindezt azért mert ok nélkül megszakította a kapcsolatot és zaklatással fenyegetett aztán. Én nem vagyok zaklato mert félek az emberektől és ezt O is tudta.
2022. jún. 8. 19:26
 10/28 anonim ***** válasza:
81%
A 8-as válaszoló professzionális választ adott.
2022. jún. 8. 19:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!