Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyenek a nők?

Figyelt kérdés

Szerelmes lettem egy nőbe nagyon. Nagyon sokat találkoztunk de terveztük még a közsö dolgokat mint például nyaralás és stb. Én nekem van egy gyenge autizmusom, ami azt jelenti hogy nehezen kedvelek meg bárkit is, illetve nem szeretm az érintkezéseket. Ezzel a nővel minden sikerült. Nap szinten irtam rá illetve minden. Aztán egyszer csak letiltott, telefont nem vette fel majd másfél hét mulva annyit irt minden oknélkül hogy ne zaklassam.

Ez engem annyira sza..ul érintett hogy nincs is kedvem már élni. Egyszeruen annyira szerettem őt hogy ha ő boldog volt akkor én is. Felnéztem rá, tanultam is tőle és minden. Soha nem lesz ilyen és igy a közsö nyaralás meg mindennek annyi. Lehet lett mnás fiuja mert okot nem irt le. Egyszeruen letiltott mindenféle előzmény nélkül messengeren és telefonon. Mivel se ő se én nem vagyok már tinédzser hanem középkorosztály vagyunk, poszkosul sza,,ul esik és erősen gondolkodok a halálon. Végre valaki megtalálja a lelkitársát és pont az akit a legjobban szeret árt nekem. Fel lehet ezt dolgozni valaha is?

2022. jún. 8. 17:57
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%

Na most szögezzük le, hogy nem "ok nélkül" szakította meg veled a kapcsolatot, hanem azért, mert nyilván nem érezte magát annyira jól veled, mint te ővele. Aki zaklatással vádol, az tutira nem érzi magát nagyszerűen veled. Te voltál az, aki ezt nem vetted észre rajta, ráadásul ahogy mondod, ez nem most először történik veled, hanem mindig ez van. Gondolod, hogy a világ összes nőjében van a hiba, és nem pedig benned? Nem nekik, neked kell valahogyan megfejlődnöd, hogy a következő próbálkozásodnál ne ez történjen.

Tudta rólad, hogy szűz vagy, és hogy semmi tapasztalatod nőkkel?

Amúgy egy nő, ha hagyja, hogy kiropogtasd a hátát, akkor vagy azt várja, hogy ott helyben fektesd le (de legalábbis közeledj hozzá nagyon egyértelműen, csókold meg, tapizd le stb.), vagy pedig olyan havernak tekint, akivel soha semmilyen körülmények között nem tudna többet elképzelni. Ha az utóbbi volt, akkor nem csoda, hogy megszakította veled a kapcsolatot, amikor kezdett terhes lenni számára a ragaszkodásod. Ha meg az előbbi, akkor elege lett abból, hogy hónapok alatt nem lehet egyről a kettőre jutni veled. De az eddig leírtakból ítélve valószínűleg haverként tekintett rád. (Ez a "nagyon kedvel" is ezt erősíti meg.)

2022. jún. 8. 19:38
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Gyanítom, egyrészt úgy általában sok voltál neki, másrészt ő biztos, hogy nem volt, nem hogy szerelmes, még a barátod se. Egyáltalán kifejezted felé, hogy szerinted ez valami több, mint haveri viszony? Mert, ha nem és ez mellett ennyire ráakaszkodtál, akkor csoda, hogy eddig nem tiltott.

Itt semmi nem volt és te ezt a semmit kezelés kapcsolatként.

Nekem is rengeteg autisztikus dolgom van, irtó nehezen kezelem az emberi kapcsolatokat és ennek megfelelően csak kevés ember marad meg barátnak, de sok a felszínes jó ismerős. Ugyanakkor, amíg ide elértem, az immár jó 12 év tudatos küzdelem. Vagy neki állsz és megtanulod kezelni és értelmezni a saját és mások érzelmeit és jeleit, vagy cseszheted. Bár, ha jól értem 30 fölött vagy, valószínűleg már ígyis, úgyis cseszheted, mert egy kialakult személyiséget nehéz formálni.

2022. jún. 8. 20:00
 13/28 A kérdező kommentje:
Idén leszek novemberben 30. A nő akirol szó van még kicsit idősebb nálam. Lehet haverkent tekintett rám én meg szerettem őt és ezért szakította meg a kapcsolatot. Ebbe lehet valami. Viszont mind a hozzá állása felém meg hogy én vagyok neki a legjobb társa meg ilyenek. Azt ereztette velem hogy ő is szeret engem és ennek fényében kezdtem el ragaszkodni hozzá. Amit feltehetőleg később zaklatasnak vett vagy talált magának egy férfit. Nem tudom nem is érdekel. Csak így sohasem lesz kapcsolatom.
2022. jún. 8. 20:06
 14/28 anonim ***** válasza:
13, de beszéltetek róla, hogy kinek mit jelent ez a kapcsolat?
2022. jún. 8. 20:15
 15/28 anonim ***** válasza:
19%
Puncica
2022. jún. 8. 20:33
 16/28 A kérdező kommentje:
Igen beszéltünk. Azt mondta hogy ő szerinte egy párkapcsolat felépítése időbe telik. De ha két ember jól érzi magát együtt hosszabb távon akkor kialakulhat. O azt mondta hogyha sokat időt töltünk együtt akkor még bármi lehet. Ezt mondta. Viszont úgy hogy zaklatással fenyeget hogy én ot zaklatom nem merem keresni már. Személyesen szívesen beszélnek vele újra és atolelnem. Illetve bocsánatot kérnek tőle amiért rámenős voltam. Szerintetek mit kéne tennem? Mert szeretem őt. De nem szeretném örökre elveszíteni. Tartsák szünetet és később keressem fel újra? Vagy mit csináljak?
2022. jún. 8. 20:34
 17/28 anonim ***** válasza:

Őneki volt már korábban párkapcsolata? Mindenesetre mindent lehet rád mondani, csak azt nem, hogy rámenős lennél, szóval nehogy bocsánatot kérj ezért.

És szerintem nincs értelme írni neki. Letiltott, nem? Ez elég egyértelműen jelzi, hogy nem akar kapcsolatot tartani veled. De ha nagyon akarod, írhatsz neki egy üzenetet pár hét múlva. Ha továbbra is le vagy tiltva, úgysem fogja megkapni, ha meg esetleg időközben meggondolta volna magát (aligha fogja), és feloldja a tiltást, akkor még beszélhettek. De ha erre az üzenetre sem kapsz pozitív választ, akkor lépj túl örökre ezen a sztorin.

2022. jún. 8. 20:43
 18/28 A kérdező kommentje:
Személyesen akarnék beszélni mert ő mindig azt monda hogy face to face hive. ÉS hogy ne irkáljak neki. CSak szoban vagy személyesen. Ő pszichologus egyébként tehát nem is értem hogy miért nem lehet valamit megbeszélni. Ok akkor nem kérek bocsánatot. Amugy sincsen miért, mert nem adtam rá semmilyen okot.
2022. jún. 8. 20:51
 19/28 A kérdező kommentje:
Ő neki már volt kapcsolata, elmondása szerint volt már olasz pasija is, meg szivsebész pasija és stb. De mindegyiket otthagyta 8-12 honap kapcsolat után. Egyik sem tartott neki hosszabb távon. Meg gyereke sincs neki.
2022. jún. 8. 20:53
 20/28 anonim ***** válasza:

#7: Itt van a probléma. Nem azt kell írni sokszor, hogy beszélgessetek naponta, meg nyomatni, hogy veled foglalkozzon, mert ez valóban nem beszélgetés, hanem követelőzés. Miközben lehet, hogy ő nem ér rá, és/vagy nem akarja minden nap eljátszani a szia, hogy vagy kezdetű dögunalmat.

Azért IS akart szemtől szemben beszélgetni, mert a metakommunikáció fontos.

Ez most nem jött össze, ez van, tovább kell lépni.

2022. jún. 8. 21:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!