Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek nőként, ha tetszik valaki, de én nem tudom, hogy tetszem-e neki?
Ugye azt azért tudod, hogy tökmindegy te milyen vagy, ha egy férfinak tetszel, akkor le fog szólítani. Kérdés, soha életedben nem volt még senkid? Mert ha volt, akkor tudhatnád, hogy senkit sem érdekel egy nő "önbizalma" (nőknek se számít férfi önbizalma csak a kinézete). Ha meg nem volt, akkor olvass a sorok között. Én pl. egy női kollégámnak se mondanám, hogy tetszik, mert a vállalati policy ilyeneket még ha nem is tilt könnyen bajba kerülhetnék. Valami gyárban dolgozol, ahol leszázalékolt 50-es bácsikák mondták, hogy jó nő vagy? Mert azok véleményére ne adj. Nekik mindenki tetszik.
"A kollégáim csinosnak tartanak. Valamelyik azt mondta, hogy bomba nő vagyok, de ez ugye szubjektív"
Lehet, udvariasságból mondták.
"Azt hiszitek, hogy tényleg olyan egyszerű valakihez odamenni és megszólítani mint ahogy írjátok?"
Te most itteni ronda férfiaktól kérdezed ezt? Hidd el, tudjuk... Inkább ti nők nem tudjátok ;).
Amúgy nőként hol kezdődnek a nehézségek, mert nekem nem tűnik túl nehéz dolognak Tinderen szelektálgatni a több száz like közül vagy offline (szórakozóhelyen...) a kicsi kacsójukkal inteni, hogy az adott lovag balra vagy jobbra távozzon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!