Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek nőként, ha tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek nőként, ha tetszik valaki, de én nem tudom, hogy tetszem-e neki?

Figyelt kérdés
Sosem beszéltünk még ezidáig egy szót sem.

2022. jún. 6. 16:26
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
53%

Ugye azt azért tudod, hogy tökmindegy te milyen vagy, ha egy férfinak tetszel, akkor le fog szólítani. Kérdés, soha életedben nem volt még senkid? Mert ha volt, akkor tudhatnád, hogy senkit sem érdekel egy nő "önbizalma" (nőknek se számít férfi önbizalma csak a kinézete). Ha meg nem volt, akkor olvass a sorok között. Én pl. egy női kollégámnak se mondanám, hogy tetszik, mert a vállalati policy ilyeneket még ha nem is tilt könnyen bajba kerülhetnék. Valami gyárban dolgozol, ahol leszázalékolt 50-es bácsikák mondták, hogy jó nő vagy? Mert azok véleményére ne adj. Nekik mindenki tetszik.

2022. jún. 6. 16:55
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Olyan nincs h a férfi nem mer leszólítani? Vagy csak nem akar és kész?
2022. jún. 6. 16:58
 13/20 anonim ***** válasza:
16%

"A kollégáim csinosnak tartanak. Valamelyik azt mondta, hogy bomba nő vagyok, de ez ugye szubjektív"

Lehet, udvariasságból mondták.

2022. jún. 6. 16:58
 14/20 anonim ***** válasza:
Udvariasságból elhiszem hogy azt mondják hogy csinos na de ennyire túloznának,hogy még bombanőnek is tartja az egyik?
2022. jún. 6. 17:00
 15/20 anonim ***** válasza:
42%
Sosem beszéltünk még ezidáig egy szót sem." Mondjuk gyerek korban tanítják , hogy a kommunikáció az alapja annak ha szeretnél valamit
2022. jún. 6. 17:02
 16/20 anonim ***** válasza:
Azt hiszitek, hogy tényleg olyan egyszerű valakihez odamenni és megszólítani mint ahogy írjátok? Én például egy munkatársamért vagyok oda de eddig még 2 szót nem beszéltünk egymással. Ha kiderülne, hogy egyáltalán nem érdeklem őt de bepróbálkozok akkor akár kereshetek is másik munkahelyet mert egyrészt mindenki megtudná, másrészt tiszta ciki lenne minden nap találkozni ezek után. Másik oldalon meg lehet, hogy ugyanígy gondolkodik ő is. Ettől függetlenül is inkább megvárom amíg ő kezdeményez, ha meg nem akkor nem azt ennyi. Na ezzel most hatalmas segítség volt a válaszom tudom de legalább egy cipőben járunk :D
2022. jún. 6. 18:56
 17/20 anonim ***** válasza:

"Azt hiszitek, hogy tényleg olyan egyszerű valakihez odamenni és megszólítani mint ahogy írjátok?"

Te most itteni ronda férfiaktól kérdezed ezt? Hidd el, tudjuk... Inkább ti nők nem tudjátok ;).

2022. jún. 6. 19:00
 18/20 anonim ***** válasza:
17: ez nemtől független szerintem. Aki nem az a rámenős típus annak minden helyzetben nehéz.
2022. jún. 6. 19:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Amúgy nőként hol kezdődnek a nehézségek, mert nekem nem tűnik túl nehéz dolognak Tinderen szelektálgatni a több száz like közül vagy offline (szórakozóhelyen...) a kicsi kacsójukkal inteni, hogy az adott lovag balra vagy jobbra távozzon.

2022. jún. 6. 19:42
 20/20 anonim ***** válasza:
19: nekem nem szimpi az online ismerkedés. Annyi félresikerült sztorit hallottam már ezzel kapcsolatban, hogy inkább kihagyom.
2022. jún. 6. 19:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!