Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nagyon jóképű férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon jóképű férfinak csak akkor nincs barátnője, ha nem is akar?

Figyelt kérdés

Főleg hónapokig...

Az ilyen férfiak valószínűleg csak kalandoznak, de mindig van kivel?

Esetleg létezik az, hogy egy nagyon jóképű férfi 1 évig egyedül van?

2022. jún. 6. 14:12
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
58%

19.-re.

Nem (csak) prostikhoz kell a lóvé.

Szerinted a "normális, tisztességes lányok", nem nézik a lakásod, kocsid, melód, fizud?

Szerinted a lakás, kocsi, randik, ingyen vannak?

2022. jún. 6. 20:44
 22/29 anonim ***** válasza:

20.-ra.

Ja, nem nősülök.

2022. jún. 6. 20:45
 23/29 anonim ***** válasza:
21. Szerintem nem, mivel kocsim sincs, eddig egy olyan lánnyal nem ismerkedtem aki a pénzemről kérdezett, szóval vagy én vagyok mázlis, vagy te mozogsz rossz körökben.
2022. jún. 6. 20:48
 24/29 anonim ***** válasza:
58%

23.-ra.

Aha...és szerinted miért kérdik a nők az első randin, már az eső 5 percben, hogy mit dolgozol?

2022. jún. 6. 20:59
 25/29 anonim ***** válasza:

Ugyanazért, amiért én is megkérdezném férfiként... már ha egyszer randiznék valakivel, de mivel 34 év alatt nem sikerült egyel se, már nem is fog :D.

2022. jún. 6. 21:06
 26/29 anonim ***** válasza:

25.-re.

Ja, akkor minek pofázol olyanról, amihez semmi közöd?

2022. jún. 6. 21:30
 27/29 anonim ***** válasza:

Ah, excuse-moi, ma chérie, olyan kis imbécile vagyok manapság. Biztos érted ezeket a bonyolult szavakat, amiket mondok :).

2022. jún. 6. 21:34
 28/29 anonim ***** válasza:
Sokan már az én felfogásomat is negatívnak tartják, szóval akik már ilyen szinten gondolkoznak azoknak akármi lehetne se lenne senkijük. (PONT)
2022. jún. 6. 21:59
 29/29 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy akar, csak nem jönne össze akárkivel, csúnya szóval élve "válogatós". Vagy épp meleg.
jún. 23. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!