Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagyon jóképű férfinak csak akkor nincs barátnője, ha nem is akar?
Főleg hónapokig...
Az ilyen férfiak valószínűleg csak kalandoznak, de mindig van kivel?
Esetleg létezik az, hogy egy nagyon jóképű férfi 1 évig egyedül van?
Attól mert egy jóképű, menő hapsi nincs kapcsolatban, attól még dug. Haverom, kollegám 195 centi, kedves, jóképű, udvarias és nincs senkije😃.
Nekünk, haveroknak elmondta, hogy csak hátráltatná egy kapcsolat. Ha akar 20 percen belül van nő, eleve többel is kapcsolatban van, küldik neki a p1nás stb képeket 18-50 évesig. Állandóan mutogatja a képeket, meg hogy miket írnak.
Majd megállapodik ha akar. Most az a célja, hogy annyi nővel lefeküdjön, amennyivel csak lehet.
De ugyanez megvan nőben is.
Szerintem ahogy a szép, csinos nőket nem lehet egy kalap alá venni, úgy a jóképű férfiakat sem. Nem mindegy, hogy az illető introvertált, vagy extrovertált, lazább az életszemlélete, vagy hagyományosabb értékeket vall... stb.
De ha egy férfi jól néz ki, extrovertáltabb, és a kommunikációja is legalább egy közepes, akkor igen, valószínűleg talál magának partnert, ha akar.
17.-re.
De komoly kapcsolathoz, pláne jó csajjal, na oda a lóvé fontosabb.
Ezzel nem értek egyet én se. Kinézet számít. Pénz 10 millió körül kezd érdekes lenni, azzal már ki tudsz fizetni sugar baby-t, az alatt csak a kinézeteddel tudsz hódítani. Én a magyar átlag többszörösét keresem, de még én se megyek vele semmire. Igaz nem is gyári munkások között keresgélnék, mert hogy olyan ismerősöm nem is nagyon van. Nő ismerőseim jogászok, fogorvosok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!