Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nagyon jóképű férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon jóképű férfinak csak akkor nincs barátnője, ha nem is akar?

Figyelt kérdés

Főleg hónapokig...

Az ilyen férfiak valószínűleg csak kalandoznak, de mindig van kivel?

Esetleg létezik az, hogy egy nagyon jóképű férfi 1 évig egyedül van?

2022. jún. 6. 14:12
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
37%
Honnan tudhatja azt egy férfi, hogy jóképű? Hogy viselkednek vele a nők?
2022. jún. 6. 14:16
 2/29 anonim ***** válasza:
83%
Ez általában így van.
2022. jún. 6. 14:20
 3/29 anonim ***** válasza:
100%
Igen nagyjából így van. Látom és tapasztalom 2 barátomnál is akik jóképűek.
2022. jún. 6. 14:22
 4/29 anonim ***** válasza:
78%
Jóképű férfiaknak mindig van dugni kit. Általában többet is dugnak egyszerre. Minél jobban néz ki, annál nagyobb a valószínűsége, hogy nem áll le egy nővel tartósan, mert minek. Én barátaim is ilyenek még 40 fele is. 100-200 nőjük volt már simán.
2022. jún. 6. 14:24
 5/29 anonim ***** válasza:
88%
Ez nem igaz, mert például én nem nézek ki rosszul ,de nem vagyok képes érzelmek nélkül szexre, szóval volna rengeteg nő akit lehetne, de én nem vágyom ilyen kapcsolatra :)
2022. jún. 6. 14:25
 6/29 anonim ***** válasza:
96%
5 akkor igaz. Akkor nincs ha nem akarnak. Szal helytelenul irtad h nem igaz.
2022. jún. 6. 14:31
 7/29 anonim ***** válasza:
78%

#5: Aztán reggel szól a vekker.

Itt minden pasi és nő nagyon jól néz ki, tudjuk.

2022. jún. 6. 14:32
 8/29 anonim ***** válasza:
100%

7#:Az a baj hogy én nem érzem úgy hogy jól néznék ki, de valahogy mások mindig az ellenkezőjét mondják, szóval hát nem tudom.

Próbálom én is elhinni hogy nem nézek ki rosszul, de nem egyszerű .

2022. jún. 6. 14:37
 9/29 anonim ***** válasza:
92%

Hát magamból kiindulva ha valakibe tényleg belehabarodok kb 1 év mire tényleg fel tudok nézni más csajra olyan szinten, meg ugye ez nem csak úgyvan hogy jaj, csaj dugjuk meg, legalábbis nekem számít a külső és a belső érték is, stílus, érdeklődései, stb.

Perpill 2 éve szingli vagyok, oké csók meg ilyenek akadt, de covid alatt nem nagyon jártam sehova, az ajtón meg azért ritkán kopog be egy csaj ha ki se mozdulsz.

2022. jún. 6. 15:10
 10/29 anonim ***** válasza:
52%
Egy nem nagyon jó képűnek is. Ahogy a csinos nőknek is mindig akad pasas, ha nem túl válogatósak. Csak a csinos nők baromira válogatósak. A jóképű krapekok meg nem feltétlenül: legyen kivel ágyba bújni, ha jön másik, legfeljebb kidobják a csajt.
2022. jún. 6. 15:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!