Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az oka,hogy nincs pasid/nőd?
Figyelt kérdés
2022. jún. 5. 22:49
11/25 anonim 

válasza:

Leköti az időmet a munkám.
Pénzem van nyugalmam van.
Nem boritom fel a jó világomat.
F
12/25 anonim 

válasza:

Túlsúly, depresszió, mai társadalom.
1860-ban már lenne férjem és 8 gyerekem.
13/25 anonim 

válasza:

nem vágyom rá, ki akarom inkább élni magam, idén fesztiválozni fogok végre
14/25 anonim 

válasza:

Önbizalomhiány
Csalódottság
Otthonülés
Az önbizalomhiányt mondtam már?
Pedig örülnék, ha lenne pasim.
16/25 anonim 

válasza:

Van egy alapbetegségem, így nem kellek senkinek sem.
Ne küldj 1 db. üzenetet, érdeklődve, hogy mi ez a betegség!!! Köszi. (F)
17/25 anonim 

válasza:

Nem keresek olyan jól, hogy ellensúlyozza a többi hiányosságomat.
18/25 anonim 

válasza:

#16 nekem aorta születem van, így nem áll úgy a bré mint ahogy a lányok megszokták máshol. Stresszelek miatta, de az esetek 70%ban a lányok ezt elfogadják.
Ha csak emiatt írnád le magad, ne tedd szerintem
19/25 anonim 

válasza:

Mind. Ronda vagyok vagy legalábbis nem előnyös a külsőm, illetve a személyiségemet és érdeklődési körömet tekintve sem tudtam soha kapcsolódni a többséghez (csendes, visszafogott, szerény, nyugis, akit érdekel a képzőművészet, szeret tanulni, olvasni stb. tudjátok). Ezek miatt iskolás koromban a korombeliek és sokszor a tanáraim is bántottak (verbálisan és fizikailag is, csúfoltak, kinevettek, megütöttek, kergettek, leköptek), a családon belül is volt példa hasonlóra ezért nagyon önbizalomhiányos, gátlásos, szorongó voltam mindig. Ez ugye hatással van a társas kapcsolatokra is, sosem voltak igazi barátaim, párkapcsolatom sem volt sosem és mindig inkább menekültem az emberek elől mert csak arra tudtam gondolni, hogy úgyis bántani fognak, utálnak, engem nem kedvelhet semmi, nincs bennem semmi értékes stb. Illetve fogalmazzunk úgy, hogy többnyire nem azok közeledtek hozzám, akiknek örültem volna…. valamiért mindig inkább a buta, bunkó, igénytelen, kulturálatlan, suttyó emberek találtak be utcán és társkeresőkön is. Én viszont nem vagyok ilyen és nem is ilyen párt szeretnék magam mellé. Nekem fontos lenne, hogy tudjunk beszélgetni, hasonló legyen az értékrendszerünk, legyen közös érdeklődési körünk stb., de emiatt is rosszul érzem magam, hogy miért válogatok, ki vagyok én, hogy válogassak… és ha ilyen a felhozatal, akkor inkább jobb egyedül. Viszont ha volt is rá példa, hogy egy normálisabb ember közeledni próbált felém (egész életem alatt talán egy vagy kettő, szóval nem sok), akkor is inkább tudomást sem vettem róla vagy próbáltam lerázni mert azt gondoltam úgyis csak vicc, nem gondolja komolyan, kihasznál majd stb. Én nyilván soha nem mernék odamenni ahhoz, aki tetszik és akit szimpatikusnak találok mert azt gondolnám majd úgyis csalódást okozok.
20/25 anonim 

válasza:

+ A pénz is egy szempont, mert nincsen pénzem fancy programokra (pl. utazni, bruncholni, vacsorázni stb.) és magamra. A korombeli lányokhoz képest még igénytelennek is számítok mert nincsen pénzem kozmetikumokra, ruhákra, kezelésekre pedig ugye alapból csúnya vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!