Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ennyire nárcisztikus hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nárcisztikus hogy lehet valaki?

Figyelt kérdés
Nő vagyok, nem olyan régen szakadt meg a kapcsolatom egy narcisztikus férfivel. Nem csak ráhúzom ezt a jelzőt, hanem valóban az volt. Csenddel verés, (ok és előzmény nélkül is napokig, amit egy idő után nyilván nem viseltem, amikor szóvá tettem ezt, akkor fokozta, kitolta a csendes napok számát) a kommunikáció kontrollálása, mindent az ő kedvéhez kellett igazítanom, a szexet megtagadta, egyik nap kitalálta hogy csak ölelkezzünk, mindenben követhetetlen és következetlen volt, szóval ezt így ember nem bírja, szakítás. No de, ami utólag állt össze bennem az az, hogy szándékosan tagadott meg tőlem alapvető dolgokat, pl nem beszélhettem az érzéseimről, nem lehettem szomorú, nem kérhettem érzelmi odafordulást, és ha a szexben valamit másképp szerettem volna, azt olyan hogy is mondjam, na jól van legyen alapon tette, azt is zokon vette ha pózt szerettem volna váltani. Már vége ennek az egésznek,de elgondolkodtam azon, hogy az ilyen embert kicsit sem zavarja az egoizmusa, és hogy az ilyennek a jó Isten sem képes megfelelni? Nem érzik az ilyenek azt, hogy nekik kellene változtatniuk a hozzáállásukon? Találkozott már valaki hasonló emberrel?
2022. jún. 4. 14:58
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Nem érzi, mert mindig fog találni valami önértékelési zavaros nőt, aki belezúg, aztán mindent megtesz, hogy megfeleljen neki, amíg ki nem készül mellette, és feladja.
2022. jún. 4. 15:00
 2/5 A kérdező kommentje:
Valami borzalmas! Konkrétan mindent elvárt a semmiért. Az egyik módszere az volt, hogy egyik nap figyelmes, törődő volt, másnap meg x napig az ellenkezője. Mintha az ideiglenes törődésért cserébe szó nélkül el kellett volna viselnem az utána ok nélküli napokig tartó hidegséget.
2022. jún. 4. 15:04
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

engedd el, de véglegesen! Töröld ki az életedből!

S fordulj a felé, ami neked fontos, téged épít.

45/F

2022. jún. 4. 15:09
 4/5 A kérdező kommentje:
3-as! Amint írtam, vége van, de elgondolkodtam pár dolgon. Ennyi.
2022. jún. 4. 15:16
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A nárcisztikusok első számú jellemzője:nincs betegségbelátásuk, mert ők nem szenvednek saját maguktól, ellenben mindenki más a környezetükben szenved tőlük.
2022. jún. 4. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!