Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iwiwes kérdés, de nagyon érdekelne, inkább csajoknak szól, de pasik is válaszolhatnak?
A barátnőm újabban állandóan "benyal" egy másik csajnak akivel még jóba sincs,jó pár képéhez írogat meg szülinapot kíván neki,és a háta mögött meg elmondja minden k,vának.
A csaj meg arra se méltatja hogy vissza írjon neki.
Ráadásul sose voltak jóba és ezt az egész környezetük tanúsíthatja.
Szerintetek miért írogat a másik csajnak?
Nagy számnak?
Mondom hogy utálja meg azt mondja róla hogy egy utolsó k,va.
hátha jóbanlesznek, és aztán lejárathatja...ennyi..béna és kicsinyes
19L
Na de azt még mindig nem értem,hogy hogy akar bekavarni,vagy mit,mert attól hogy az iwiwen minden hülyeséget írogat neki,még szerintem abból nem lesz kavarás?
Ha még a csaj vissza is írna akkor se nagyon tudna abból mit kavarni,így meg pláne nem tudom mire vélni a dolgot.
jó, konkrét példa: benyal neki, és jóban lesznek. a másik csajnak vannak barátai, a bnőd meg megpróbálja lenullázni a barátságukat. nah tessék, példa. de felejtsd már el sztem, ha jól esik neki, csinálja:D majd rájön...
19L(tegnap esti..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!