Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok hozzá ha egy pasi ilyen szöveggel jönne oda hozzátok?
Figyelt kérdés
Ha megkérdezné, hogy zavarhat e egy pillanatra?(tegyük fel, hogy igent mondtok erre)Ezután pedig elmondaná, hogy az előbb vett észre téged és azért jött oda hozzád mert nagyon szimpatikusnak és csinosak tűntél neki.
Ez így jó lenne kezdésnek?
2022. jún. 3. 20:05
21/24 anonim válasza:
19, az, hogy maradi vagyok ezen a téren. A nő jelez, a férfi lép. És ha nem nagyon nyuszi, általában szokott is lépni. És ha van egy kis tapasztalata, akkor észre is veszi, ha bejön egy nőnek. De már nagyon rég nem ismerkedtem, elvagyok tőle szokva. Nem tudom, mennyire bátrak a férfiak, csak úgy az utcán leszolitani valakit manapság.
22/24 anonim válasza:
Jóképűek biztos bátrak, de még jóképű szép nőknél nagyon népszerű barátaim se szoktak utcán baszogatni nőket. Manapság minek. Nők se szeretik ezt, max extrém jóképűektől. Erre való Tinder, szórakozóhelyek....
23/24 anonim válasza:
Ez a zavarhatlak szöveg nagyon idegesítő, kezdj helyette egy sziával. Hagyagold még a bocsánat, ne haragudj, stb. szavakat. A többi oké
24/24 anonim válasza:
Bocsi, de amennyi beteg ember jár-kel köztünk, ha engem leszólítana egy idegen az utcán, főleg ezzel a szöveggel, a gyanú és az adrenalin szintem a maximumon lenne, mert hiába lehet kedves az az idegen és nincs vele gond, de ugyanannyira esélyes hogy az ellenkezője, és lehet épp arra készül hogy bántson/meglopjon/elraboljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!