Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szólnátok hozzá ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok hozzá ha egy pasi ilyen szöveggel jönne oda hozzátok?

Figyelt kérdés

Ha megkérdezné, hogy zavarhat e egy pillanatra?(tegyük fel, hogy igent mondtok erre)Ezután pedig elmondaná, hogy az előbb vett észre téged és azért jött oda hozzád mert nagyon szimpatikusnak és csinosak tűntél neki.

Ez így jó lenne kezdésnek?

2022. jún. 3. 20:05
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
47%

Neki is jó, csak a neki a hercegecske kell fehér lovacskán. Ha megkapja, megkapja, ha nem, akkor meg álmodozzon tovább. Ennyike :).

2022. jún. 3. 21:24
 12/24 anonim ***** válasza:
79%

"tényleg semmi nem jó néha a nőknek"

A nőknek? Mivel nem egy massza vagyunk, nem, nem lesz olyan, ami jó MINDEN nőnek.

2022. jún. 3. 21:25
 13/24 anonim ***** válasza:
18%
#12 Nyilván, de valaki fejtse már ki nekem legyen kedves, hogy mégis mi az, ami ebben nem jó? Az őszinteség? Mit kéne mondania? Lökjön valami nyálas szöveget, hogy édes vagy, mint a cukor? Az jobb lenne?
2022. jún. 3. 21:27
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Totál mindegy egy férfi mit mond egy nőnek. Külső számít. Ha tetszik a nőnek, akkor tetszik így is úgy is, ha meg nem, akkor meg mondhat bármit akkor se fog.

2022. jún. 3. 21:29
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Pályaudvaron is le lehet, istenem, mit meg nem adnék, ha végre leszolitana, akit mindig kb csak ott szoktam látni.

Különben nem ilyen szöveggel mennek oda kérdező. Hanem olyasmivel, mint amit itt már leírtak. Amiből lehet tovább szőni egy beszélgetést. Valami hétköznapibb témával, kérdéssel jobb nyitni.

2022. jún. 3. 21:31
 16/24 anonim ***** válasza:
73%

"Nyilván, de valaki fejtse már ki nekem legyen kedves, hogy mégis mi az, ami ebben nem jó?"

Leírtam, csak választ nem kaptam, hogy mit láthat szimpatikusnak rajtam? Semmit. A külsőt jelenti. Akinek tetszik a külsőm, az nézze, de nem kérek kommentárt.

2022. jún. 3. 21:31
 17/24 anonim ***** válasza:
0%

#16 A külső megfog, a belső megtart, nem hallottad még?

Döbbenet, hogy egy pozitív dologból mekkora sértődés tud kerekedni.

2022. jún. 3. 21:34
 18/24 anonim ***** válasza:
73%
Hallottam, persze, mint minden ostobaságot. Cseppet sem hat meg.
2022. jún. 3. 21:36
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Téged mi tart vissza, hogy álmaid hercegét leakaszd? Neked jobb magányosan várni a csodát? Lehet ő is magányos és nem is tudja, hogy volna nálad esélye. Mint mondtam átlagos férfiaknak minden második nő tetszik legalább. Nőknek meg 1-200-ból jó ha 1. Nem gondolatolvasó, hogy kitalálja pont neked tetszik...

2022. jún. 3. 21:38
 20/24 anonim ***** válasza:
79%

"Mint mondtam átlagos férfiaknak minden második nő tetszik legalább"

Igénytelenek.

2022. jún. 3. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!