Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok mit szólnátok hozzá ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit szólnátok hozzá ha egy pasi ilyen szöveggel menne oda hozzátok?

Figyelt kérdés

Ha elmondaná, hogy nagyon megtetszettél neki mert csinos és szimpatikus lánynak tűnsz úgyhogy szívesen megismerne téged, ezután pedig a reakciódtól függően próbálná folytatni a beszélgetést.

Reggelente szoktam látni egy lányt a buszmegállóban és egy ideje már gondolkodom rajta, hogy odamenjek hozzá csak eddig még sosem szólítottam le egy teljesen ismeretlen lányt úgyhogy nem tudom, hogy ilyenkor hogyan kéne odamenni hozzá úgy ne nézzen hülyének vagy zaklatónak.

2021. dec. 24. 16:40
 1/6 anonim ***** válasza:
47%

Hát ezzel a "nagyon tetszel" szöveggel nem vennél le a lábamról...

Nekem az egyedi, poentírozott szövegek tetszenek - magabiztos előadásban.

Nem szeretem a határozatlan pasikat!

Próbálj meg valami eredeti, szellemes szöveggel előjönni!

Az elme és az akarat - ha ez lejön a pasiról, akkor biztos nyerő, korfüggetlenül!

2021. dec. 24. 16:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tetszene. Inkáb eledj beszélgetésbe vele.
2021. dec. 24. 18:04
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Számomra az ilyen közeledés lenne az egyetlen elfogadható módja az utcán leszólításnak. Az előre betanult, modoros szöveg instant elutasítást eredményezne nálam. Én azt mondom, hogy hajrá!
2021. dec. 24. 18:06
 4/6 A kérdező kommentje:
Pont ezzel vagyok gondban amit az első válaszoló írt.Nekem nem nagyon szoktak ilyen frappáns szellemes szövegek az eszembe jutni ezért gondoltam arra a szövegre ami a kérdésben van.
2021. dec. 24. 19:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedülálló lennék és szimpatikus lenne az illető, akkor biztos kapnék az alkalmon. Viszont ha az adott lány nem vevő rád, akkor elég kellemetlen lesz, ha nyomulsz és nem érted, hogy nem (nem biztos, hogy ilyen vagy, de elég gyakori jelenség).
2021. dec. 24. 20:15
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az őszinteség jó vonal, fontos, hogy önmagad add, úgy leszel hiteles és szimpatikus.

De mit vársz, milyen reakcióra számítasz ha te így közelítesz? Mennyire valószínű, hogy azt mondja, de jó, akkor ismerkedjünk.

2021. dec. 25. 00:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!