Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit szólnátok hozzá ha egy pasi ilyen szöveggel menne oda hozzátok?
Ha elmondaná, hogy nagyon megtetszettél neki mert csinos és szimpatikus lánynak tűnsz úgyhogy szívesen megismerne téged, ezután pedig a reakciódtól függően próbálná folytatni a beszélgetést.
Reggelente szoktam látni egy lányt a buszmegállóban és egy ideje már gondolkodom rajta, hogy odamenjek hozzá csak eddig még sosem szólítottam le egy teljesen ismeretlen lányt úgyhogy nem tudom, hogy ilyenkor hogyan kéne odamenni hozzá úgy ne nézzen hülyének vagy zaklatónak.
Hát ezzel a "nagyon tetszel" szöveggel nem vennél le a lábamról...
Nekem az egyedi, poentírozott szövegek tetszenek - magabiztos előadásban.
Nem szeretem a határozatlan pasikat!
Próbálj meg valami eredeti, szellemes szöveggel előjönni!
Az elme és az akarat - ha ez lejön a pasiról, akkor biztos nyerő, korfüggetlenül!
Az őszinteség jó vonal, fontos, hogy önmagad add, úgy leszel hiteles és szimpatikus.
De mit vársz, milyen reakcióra számítasz ha te így közelítesz? Mennyire valószínű, hogy azt mondja, de jó, akkor ismerkedjünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!