Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ebben a helyzetben? Belé törölnéd a lábad, hogy vissza add neki azt a sok rosszindulatú megjegyzést, vagy félretennéd személyes ellenérzésedet, s kulturált módon intéznéd el ezt az ügyet?
A helyzet a következő:
Adott egy helyes, eléggé csinos lány. Nagyon intelligens, művelt. Azonban iszonyú szinten homofób, így nem telik el nap, hogy ne hőbörögne a homoszexualitás miatt (pl.le kéne lőni őket, táborokba zárni, gyógyszeresen kezelni, főbe lőni mindet, felnyársalni meg ledarálni stb.)
Ugyanakkor adott vagyok én, aki kizárólag a közös ismerős, s a felém irányult kedves viselkedése miatt voltam hajlandó közelebbről megismerkedni, mivel történetesen meleg vagyok.
Szóval tudomásomra jutott, hogy ez a lány kész szerelmet vallani nekem.
Ebben a helyzetben mi lenne a megoldás? Kulturált módon utasítsam el, s mondjam el neki az okát, vagy engedjek az iránta érzett ellenszenvemnek, s döngöljem lelkileg a földbe azzal, hogy a képébe vágom, hogy a szívszerelmét legszívesebben élve ledarálná?
Szerintem a kérdező nem az érzelmi IQ-jára gondol, hanem a szó általános értelemben használt értelmére, hogy sokat tanult, tájékozott. Az előző hozzászóló pedig az érzelmi IQ-ra, ami szintén hozzátartozik, bár ez sajnos kevesebbet számít eddigi tapasztalataim szerint pl. elhelyezkedésnél és ált. az emberek szemében.
(egyik napi 21.41)
Nem volt kamu. Valóban vallott a lány, csak sajnos nem négyszemközt, hanem délutáni baráti összejövetel keretén belül. Mivel szentül megvolt győződve róla, hogy én is viszont érzek iránta.
Hát csak nem sikerült felülkerekednem magamon, így falazás nélkül képébe mondtam, hogy csak jó pofiztam vele, mert ki nem állhatom. Kerekedett a szeme, s képébe mondtam minden gúnyos hangsúlyt kerülve, hogy nincs nálam esélye, mert én egy mocskos b*zi vagyok, akit le kéne darálni.
Persze ezt a kijelentést megtámogattam azzal, hogy közöltem vele két ember is van a társaságban, aki tudja elég rég.
Kb. négy percig bírta visszafogni a bőgést... Tudom, hogy bunkóság volt tőlem, de amiket mondott, hát azok után jól esett így látni.
előző!
te normális vaagy?
miaz hogy a liberális országok tartják el??
ő is ugyanugy dolgozik mint mindenki más és ahhoz meg rohadtul nincs közöd hogy kikhez vonzódik.
ha nem lennének ilyen emberek nem is létezne az elítélés.
52%-os!
Nagyszerűek a hozzászólásaid! És tudod miért? Mert pont a szánalmasságodat tükrözik.
Egyrészt nem vagyok beteg. Sem genetikai hulladék. Az emberik szeretik ezt gondolni, mert ami őket nem indítja be szexuálisan, hanem taszítja az már rögtön gusztustalan, s elítélendő, sőt mi több gyógyítandó!
Érdekes módon a legtöbb heteró férfi egyből beindul, ha leszbikusokról van szó. Mert hát az szexuálisan izgató. Pedig - a te szavaiddal éljek - ők is "betegek".
Egyébként meg ide ne keverd a felvonulást, mert én nem járok ilyenekre. Másfelől pedig nem szoktam a szexualitásomat az utcára vinni. Élhetnék (és a hozzám hasonlóak) teljes értékű, nyugalmas életet. Azonban ezt nem lehet, mert emberi rossz tulajdonság, hogy más magánéletében kotorászunk ahelyett, hogy saját portálján sepregetne mindenki. És nem egy ember volt, akit rendkívül érdekelt az én magánéletem, pedig ellentétben az elenyésző kisebbséggel (mert igen, melegek körében ők kisebbség) rajtam nem látszik a másságom.
Amúgy nem egy heteró barátom van (fiúk, lányok vegyesen), akik tudják rólam, s érdekes módon nem érdekli őket, hogy én mit csinálok a szobámban. Csak ugye a homofóboknak (mint neked) csak az jár az agyadban, hogy milyen gusztustalan két férfi, meg mit csinálhatnak egymással... Talán nem kéne ilyenen gondolkodni.
Nem kívánok reagálni az ilyen hozzászólásra.
Annyit viszont hozzáteszek, hogy a lánnyal nem szórakoztam, pusztán megadtam neki azt a tiszteletet, amit ő is megadott nekem függetlenül a homofób megnyilvánulásaitól. Arról meg nem tehetek, ha ő közben belém szeretett, mert nem vagyok hajlandó kiírni a homlokomra szexuális orientációm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!