Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem rosszindulatú kérdés! De ezt most minek lehet venni?
ilyet nem mond egy normális öreg se.. max olyat ha nem vagy valami szép lány.. akkor elmondja hogy milyen gyönyörű vagy hogy biztasson szerintem pistabácsi/67 _:D
amúgy 17/f
Volt ilyen felénk is nemrég, mindenkinek azt mondta, hogy "elpuszilgatnám magácskát ott lent éjjel" xD
Mi vagy elküldtük a p.ba, vagy pofánröhögtük xD
17/L
"Ez most pedofíliának számít vagy csak ártatlan "öregkori hülyeség"?
Erre a kérdésedre a válasz:
Ha nem vagy nőies és nem a nőt lehet látni benned, hanem a gyereket, akkor igen, pedofilia az öreg részéről.
Fú de nem szeretem ezeket az öreg bácsikat... Egyszer álltam a buszon, egy ilyen bolond öregember meg vagy félórán át beszéli nekem hogy nem-e mennék el a fiához feleségül, meglátnám egyből beleszeretnék stb... Először csak röhögtem rajta... De egyszer hozzám is ért -.- Beszélt tovább megint meg akarja fogni a karom mondom neki Ne fogdosson és haggyon békén mert már elegem van belőle. Ő erre kedvesen azt válaszolta hogy fulladjak bele a sajóba :D Mondtamneki hogy hasonló jókat XD
Am sztem ez csak egy kb ugyenilyen öregkori hülyeség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!