Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes kérdés? Szerintetek? :S
Tegnap szexeltünk a barátommal, védekeztünk de kiszakadt a gumi (5 percenként ellenőriztük pedig), de kivette mielőtt elment volna. viszont rámfolyt az egész.(akkor vettem észre hogy ki van szakadva a gumi). Azonnal lemostam magamról. Igy ugye nem sok az esélye? nem szeretnék 72 órást venni csak ha nagyon muszáj!!!
És ne ba.sztassatok, nem mondhatjátok, hogy felelőtlenek vagyunk! Légyszi nyugtassatok meg! :)
Főleg azért aggódok, mert ez a peteérésem előtti napon volt (a naptár szerint)...
Szóval?
Menj el orvoshoz. Ő majd megmondja, hogy kell-e egyógyszer vagy nem. Ez a legbiztosabb.
23/l
h lemostad akkor is ugynúgy belekerülhetett a sperma a hüvelybe, vagy köré.....
Pontosan hova folyt rád?
Nemártana egy eseményutáni tabletta, szerintem menj el és vedd meg, jobb mint egy nem kívánt terhesség, aminek fentáll a veszélye!!
Mennyi idő után vette észre, hogy kiszakadt a gumi ?? Mert ha még benned volt és úgy is csináltátok, akkor az esetleges előváladéktól meg van a sansz. Én a helyedben vennék tabit. De próbálj meg minden körülmények között nyugodt maradni.
Milyen volt a gumi ami kiszakadt? Milyen márka/tipus?
Emiatt biztos nem vennék be tablettát. Még így sem, hogy peteérés előtti napon történt.
Bár ha téged ez megnyugtat, akkor írass fel magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!