Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhes kérdés? Szerintetek? :S
Tegnap szexeltünk a barátommal, védekeztünk de kiszakadt a gumi (5 percenként ellenőriztük pedig), de kivette mielőtt elment volna. viszont rámfolyt az egész.(akkor vettem észre hogy ki van szakadva a gumi). Azonnal lemostam magamról. Igy ugye nem sok az esélye? nem szeretnék 72 órást venni csak ha nagyon muszáj!!!
És ne ba.sztassatok, nem mondhatjátok, hogy felelőtlenek vagyunk! Légyszi nyugtassatok meg! :)
Főleg azért aggódok, mert ez a peteérésem előtti napon volt (a naptár szerint)...
Szóval?
mielőtt elment bennem szóltam neki h várjon egy kicsit, kiszaladtam egy ollóért, elvágtam az óvszert és akkor mondtam neki h menjen el, azért h aztán itt feltehessek egy kérdést...
nem tudom hogy szakadt ki, pedig ellenőroztük az aktus során többször is... de nem ez az első eset. számomra egyeltalán nem megbizható az óvszer!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!