Figyelem! A FelnĆtt pĂĄrkapcsolatok kategĂłria kĂ©rdĂ©sei kizĂĄrĂłlag felnĆtt lĂĄtogatĂłinknak szĂłlnak!
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Egy lany ha integet nektek, es nagyon elmosolyodtok miutan visszaintegettek, akkor kedvelitek a lanyt?đ
Figyelt kérdés
2022. jĂșn. 2. 16:33
1/5 anonim 

vĂĄlasza:

VadidegenrĆl van szĂł? Akkor csak azon mosolygok, hogy milyen laza voltam, hogy visszaintegettem neki annak ellenĂ©re, hogy összekevert valakivel. Ha meg ismerem, akkor meg semleges. Nem jelent semmit se.
2/5 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Ha semleges, akkor miert orulsz meg neki?đ
2022. jĂșn. 2. 16:38
3/5 anonim 

vĂĄlasza:

Nem 1-es vagyok.
A mosoly nem jelenti azt, hogy örĂŒl az ember! A pĂ©nztĂĄrosra is mosolygunk a boltban.
Egy köszönĂ©s nem jelent semmit, tessĂ©k felnĆni, Ă©s elkezdeni beszĂ©lgetni!
4/5 A kĂ©rdezĆ kommentje:
Igen, de en nem ugyanugy mosolygok a penztarosra mint amirol en itt beszeltem. De lenyegtelen.
A lekezelo stilust meg abba lehet hagyni.
2022. jĂșn. 2. 16:47
5/5 anonim 

vĂĄlasza:

Az a baj kĂ©rdezĆ, hogy te csak azt a vĂĄlaszt fogadod el, hogy biztosan tetszel neki. De ez nem biztos, hogy Ăgy van. Sok embernek integetek mosolyogva, akiktĆl semmit sem akarok. Persze lehet, hogy tetszel neki, de ennyibĆl nem egyĂ©rtelmƱ senki szĂĄmĂĄra.
Ha te meg Ășgy lĂĄttad, hogy AZ a mosoly volt az arcĂĄn, akkor okĂ©, de mivel mi nem lĂĄttuk, tĆlĂŒnk felesleges kĂ©rdezni.
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenĆ anyagok nem minĆsĂŒlnek szerkesztĆi tartalomnak, elĆzetes ellenĆrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetĆ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!