Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem a férjem legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a férjem legjobb barátjának, mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem rejti véka alá. Sokszor ír, rengeteget beszélgetünk. Nagyon bírom őt, értelmes és vicces pasi. Nekem külsőleg nem tetszik, de az énje igen. Jól kijövünk. Sosem tennék vele semmit, szeretem a férjem és tisztelem annyira, hogy ne csináljak hülyeséget a háta mögött. Sajnos én meg az a fajta nő vagyok, akinek imponál ez a helyzet, bár sosem tettem érte, hogy felhívjam magamra a figyelmet. Most ott tartunk, hogy nyíltan kimondta hogy nagyon jól nézek ki, meg állandóan dicsér valamiért. Sokkal többet beszélgetünk, mint kellene, valahogy vele jobban meg tudom beszélni a problémáimat is (ugyanaz a házassági gondunk mindkettőnknek) csakhogy ott lebeg előttem hogy ő a legjobb barátja. Simán kibeszéli velem. Ez sem jó. Valahogy tudtára kéne adni, hogy ez már kellemetlen. Egyik barátnőm szerint addig fog menni, míg rendesen bepróbálkozik. Ezt nem akarom megvárni.

Mit tennétek?

Normális, nem leoltós válaszokat szeretnék.

2022. jún. 2. 06:01
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

#38 tudtára adtam. Többször tisztáztam már vele hogy soha nem lehet semmi. Házinyúl maradok, akármi lesz az évek során a férjem és köztem. Nem vagyok K. akiknek minden mindegy.

Igazából azért ez a kérdés, mert tényleg érdekel, hogy hogyan lehet finoman leszerelni.

2022. jún. 2. 14:30
 42/51 anonim ***** válasza:
100%

Édes istenem.

Hülyére vagy véve. A férjed nem megcsalt, hanem másfél évig szeretői viszonyt tartott fenn.

Nem erdekelte hogy neked és a gyerekeknek mit okoz ezzel és te egy ilyen sz@rhoz akarsz hűséges lenni? Te jó ég 🤣

Ennyi női tartás sincs benned, hogy kidobd? Nem is értem.

Szerinted szeret, ha másfél évig a képedbe hazudott, miközben egy másik not dugott? Ennyire ember nem lehet naiv…

2022. jún. 7. 07:10
 43/51 anonim ***** válasza:
30%
Te, meg ez az ember játsszátok le egy kick-box-meccsen.
2022. jún. 7. 07:27
 44/51 A kérdező kommentje:

#42 Megbánásról hallottál már? ;)

Ne ítélj, hogy ne ítéltess! :)

2022. jún. 7. 08:23
 45/51 anonim ***** válasza:
100%

Megbánta ? Persze, mese habbal.

Persze, Hitler is megbánta hogy megöletett hat millió zsidót. Ezzel nyilván “felmentést” kap a bűnei alól, mi ? :D azért ez nem így működik, hogy valaki megban valamit aztán jól van az úgy, felnőtt ember, gondolkoznia kene és mérlegelni a következményeket.

Mivel megbocsátottak neki, ugyanúgy meg fogja tenni többször is :)

2022. jún. 7. 08:52
 46/51 A kérdező kommentje:
Hát köszi a biztatást, tényleg... :D
2022. jún. 7. 10:59
 47/51 anonim ***** válasza:
100%
1.5 évet megbánni ? Megbanom ha hirtelen felindulásból rondat mondok, megbanhatom ha sokat iszom és egyszer megcsalom. Ez megbanhato. De 1.5 évig hazudozni
2022. jún. 7. 11:38
 48/51 A kérdező kommentje:

Igen, igazad van. De ahhoz hogy ítélkezz felette, ismerni kéne mondjuk.

És most lehet belémkötni, vagy követ dobálni nyugodtan: ez egy kollegális viszony volt közöttük, egy durva flört, röpke találkákkal és nem feküdtek le egymással. Természetesen a történet szempontjából teljesen mindegy, hogy megtörtént-e az a bizonyos dolgog, mert itt ez az egész egy átverés így is.

És egyébként pedig: baromira nem róla szólt a kérdésem, kioktatást pedig nem kértem. Magamtól is tudom, hogy egy f*sz volt!!

2022. jún. 7. 11:49
 49/51 anonim ***** válasza:
74%

A férjed a kollégával foglalkozik, te a legjobb barátjával.

Nem csúszott kicsit el a házasságotok?

2022. jún. 7. 12:39
 50/51 A kérdező kommentje:
#49 köszönöm a hasznos észrevételt! Ez még mindig nem a kérdést válaszolja meg, nagyokos :D
2022. jún. 7. 13:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!