Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem a férjem legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a férjem legjobb barátjának, mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem rejti véka alá. Sokszor ír, rengeteget beszélgetünk. Nagyon bírom őt, értelmes és vicces pasi. Nekem külsőleg nem tetszik, de az énje igen. Jól kijövünk. Sosem tennék vele semmit, szeretem a férjem és tisztelem annyira, hogy ne csináljak hülyeséget a háta mögött. Sajnos én meg az a fajta nő vagyok, akinek imponál ez a helyzet, bár sosem tettem érte, hogy felhívjam magamra a figyelmet. Most ott tartunk, hogy nyíltan kimondta hogy nagyon jól nézek ki, meg állandóan dicsér valamiért. Sokkal többet beszélgetünk, mint kellene, valahogy vele jobban meg tudom beszélni a problémáimat is (ugyanaz a házassági gondunk mindkettőnknek) csakhogy ott lebeg előttem hogy ő a legjobb barátja. Simán kibeszéli velem. Ez sem jó. Valahogy tudtára kéne adni, hogy ez már kellemetlen. Egyik barátnőm szerint addig fog menni, míg rendesen bepróbálkozik. Ezt nem akarom megvárni.

Mit tennétek?

Normális, nem leoltós válaszokat szeretnék.

2022. jún. 2. 06:01
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
#30 ott a pont. Többen mondták már nekem, hogy ő ebben a formában nem barátja.
2022. jún. 2. 10:32
 32/51 anonim ***** válasza:
100%

A fő kérdéshez még akartam írni, hogy hát jó, sajnos van ilyen, valószínű tényleg nem kell ő neked ahogy mondod is, csak a férjed hanyagol ezért jól esik mástól a figyelem.

De hát a férjed egy hűtlen szar, így meg már te sem gondolod, hogy neked ennyi ne járna.

Hát... Zsák a foltját na..

2022. jún. 2. 10:46
 33/51 A kérdező kommentje:

#32 kb ez van igen.

A zsák a foltját - ezzel nem értek egyet.

Elég jó nő vagyok ahhoz, hogy bárkivel viszonyt folytathassak, mégsem teszem. És nem azért, mert balga vagyok és tűröm a sorsom, hanem egészen egyszerűen azért, mert nekem ez nem fér bele.

Gondoltam rá, hogy mi lenne, ha visszakapná, aztán úgy intézném hogy tök véletlenül meglássa a telefonomban, hogy milyen jó volt... Eddig nem vitt rá a lélek.

Nem megoldás ez.

Az elhanyagolás részéről teljesen zsigerből jön, ő nem érzelgős típusú férfi. De ezt tudtam akkor is amikor hozzámentem.

2022. jún. 2. 10:53
 34/51 anonim ***** válasza:
80%
Itt már csak a piócás ember segíthet...
2022. jún. 2. 11:05
 35/51 anonim ***** válasza:
86%

33. De akkor a helyzet nem fog változni semmit. Így a kérdést nem értem. Hogyhogy mit tegyél?

A férjed szarhazi dolgait elfogadtad, a baráttal meg nem akarod megszakítani a dolgot.

Akkor hogyhogy mit tegyél?

2022. jún. 2. 12:21
 36/51 A kérdező kommentje:

#33 Nem fogadtam el a szarházi dolgait. Csak megbocsátottam. Nagyon nem ugyanaz a kettő.

Mire szeretnél célozni?

2022. jún. 2. 12:53
 37/51 anonim ***** válasza:
74%
Ójajj. Van ám baj a kérdező fejében...
2022. jún. 2. 13:20
 38/51 anonim ***** válasza:
100%

35 vagyok, nem téged támadlak, hanem a férjedet.

Nekem is volt, hogy hosszú kapcsolatban tetszett másnak a figyelme és ez talán nem is egetrengető bűn, amég a másiknak sem komolyak a szándékai és nem az lesz a vége, hogy megbántódik.

Arra célzok, hogy kérdezted mit tegyél. Mondták, hogy hagyd a "barátot", de te nem akarod.

Többet nem akarsz tőle. Elválni nemhogy miatta, de semmiképp nem akarsz. Akkor mit szeretnél? Barátkozni vele?

Miért nem adtad eddig tudtára, hogy számodra ez csak beszélgetés?

És ha számodra tényleg csak és kizárólag beszélgetés ez baráti alapon, akkor miért született meg benned ez a kérdés ?

2022. jún. 2. 13:22
 39/51 A kérdező kommentje:
#38 mire is alapozod ezt?
2022. jún. 2. 14:26
 40/51 A kérdező kommentje:
#37 nek szántam ezt .
2022. jún. 2. 14:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!