Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem a férjem legjobb barátjának, mit tegyek? Bővebben lent.
Egyáltalán nem rejti véka alá. Sokszor ír, rengeteget beszélgetünk. Nagyon bírom őt, értelmes és vicces pasi. Nekem külsőleg nem tetszik, de az énje igen. Jól kijövünk. Sosem tennék vele semmit, szeretem a férjem és tisztelem annyira, hogy ne csináljak hülyeséget a háta mögött. Sajnos én meg az a fajta nő vagyok, akinek imponál ez a helyzet, bár sosem tettem érte, hogy felhívjam magamra a figyelmet. Most ott tartunk, hogy nyíltan kimondta hogy nagyon jól nézek ki, meg állandóan dicsér valamiért. Sokkal többet beszélgetünk, mint kellene, valahogy vele jobban meg tudom beszélni a problémáimat is (ugyanaz a házassági gondunk mindkettőnknek) csakhogy ott lebeg előttem hogy ő a legjobb barátja. Simán kibeszéli velem. Ez sem jó. Valahogy tudtára kéne adni, hogy ez már kellemetlen. Egyik barátnőm szerint addig fog menni, míg rendesen bepróbálkozik. Ezt nem akarom megvárni.
Mit tennétek?
Normális, nem leoltós válaszokat szeretnék.
"Sosem tennék vele semmit, szeretem a férjem és tisztelem annyira, hogy ne csináljak hülyeséget a háta mögött. "
Ezek szerint mégse tiszteled annyira mert pont azt csinálod a háta mögött.Vagy talán a férjed tud róla, hogy ilyen jóban vagytok?
#9 te vagy gáz. Miért vagy ennyire frusztrált?
Igen, nekem számít hogy mindenki jól legyen és senkit ne bántsak meg.
#11 igen mindent tud. Látja amikor ír és azt is tudja hogy kedveljük egymást.
Nem erre számítottál, igaz?
"valahogy vele jobban meg tudom beszélni a problémáimat is"
Erről is tud a férjed, hogy már a barátjában jobban bízol, mint benne? Szerintem te a saját hiúságod miatt nem szakítod meg ezt a kis csevelyt, mert akkor nem lenne, aki körbedongjon. ("Sajnos én meg az a fajta nő vagyok, akinek imponál ez a helyzet") Hazudsz még magadnak is, ide még jössz önigazolásért. Hát bukó. Látszik is, hogy nem tetszenek a válaszok. Így jártál.
Tök jó hogy normális válaszokat kértem :D
Azért köszi annak is aki leoltott ;)
Erre nincs normális válasz,ezt itt mindenki látja, amúgy se ezt kerested itt hanem megerősítést,hogy nincs semmi gond a helyzeteddel meg amit csinálsz.
De mint mondtam ez már csak idő kérdése ugyanis innen már csak egy légy fing a félrelépés...
Te most azt várod, hogy megírják neked, hogy ez teljesen oké így.
Nem, nem az.
Tudod, szerintem van rosszabb a félrekúrásnál. Te most pont azt csinálod. Átvered a férjedet az orra előtt, de széttárod a kezedet: de hát nem fekszem le vele! Jaaaaj, arra SOSEM lennék képes!! Miközben ez a haver közelebb áll hozzád pillanatnyilag, mint a férjed. Megvetem az álszent fajtádat. Nyilván nem a férjed a legélesebb kés a fiókban, de attól még lehetnél őszinte és nyílt.
#15 azokat nem.
Mivel ő elszaladt egy másik nőhöz, mihelyst valami problémánk volt, és nem velem beszélte meg, így nem érzem bűnnek , hogy olyan valakivel beszélek erről,aki jól ismeri őt. Ha valaki, hát ő tud tanácsot adni. Sokat segítettünk egymásnak a nehéz időkben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!