Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszem a férjem legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem a férjem legjobb barátjának, mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Egyáltalán nem rejti véka alá. Sokszor ír, rengeteget beszélgetünk. Nagyon bírom őt, értelmes és vicces pasi. Nekem külsőleg nem tetszik, de az énje igen. Jól kijövünk. Sosem tennék vele semmit, szeretem a férjem és tisztelem annyira, hogy ne csináljak hülyeséget a háta mögött. Sajnos én meg az a fajta nő vagyok, akinek imponál ez a helyzet, bár sosem tettem érte, hogy felhívjam magamra a figyelmet. Most ott tartunk, hogy nyíltan kimondta hogy nagyon jól nézek ki, meg állandóan dicsér valamiért. Sokkal többet beszélgetünk, mint kellene, valahogy vele jobban meg tudom beszélni a problémáimat is (ugyanaz a házassági gondunk mindkettőnknek) csakhogy ott lebeg előttem hogy ő a legjobb barátja. Simán kibeszéli velem. Ez sem jó. Valahogy tudtára kéne adni, hogy ez már kellemetlen. Egyik barátnőm szerint addig fog menni, míg rendesen bepróbálkozik. Ezt nem akarom megvárni.

Mit tennétek?

Normális, nem leoltós válaszokat szeretnék.

2022. jún. 2. 06:01
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ebben nyakig benne vagy,nem nagyon lehet jól kijönni belőle. Ha elutasítod,lehet borítja a bilit és kitálal a férjednek a beszélgetésetek részleteiről.

Az lenne a legjobb megoldás,ha most elmondanál mindent a férjednek,ezzel a haverral megszakítanád a kapcsolatot,illetve ő is tisztázza magát,hogy miért másik nővel beszéli meg a problémákat helyetted. Így mindketten tiszta lappal indulnátok,ha még menteni szeretnétek a kapcsolatotokat.

2022. jún. 2. 09:20
 22/51 anonim ***** válasza:
100%
20-as valaszra: oké, tehát ez egy bosszú. Mondd, mi értelme ennek? Miért nem váltok el akkor? Mindenki szabadon bizalmaskodhatna akkor, akivel csak akar. Ennek most így mi értelme? Komolyan, itt van 3 db házas ember, és mindhárom a házasságán kívül keresi az érzelmi megbecsülést és a jó beszélgetéseket, de elválni, juj, azt nem... de miért nem? Mit akartok akkor csinálni? Ezt a végtelenségig? Komolyan, minek?
2022. jún. 2. 09:20
 23/51 A kérdező kommentje:

#21 Nincs mit elmondani, mert nem tettem semmi rosszat senki ellen. Mint mondtam, tud mindent.

Tulajdonképpen nehéz lemondani a közös beszélgetésekről, mert jól kijövünk...

Részemről ebből soha nem lehet semmi. Ha elválnék, akkor sem.

2022. jún. 2. 09:28
 24/51 A kérdező kommentje:

#22 4 ember az.

Mert mikor válni akartam, ő nem engedett el.

Tudom, hogy nem a legideálisabb a kapcsolatunk, de nincs akkora probléma, ami miatt szét kéne menni. Legalábbis jelenleg nincs.

Valószínűleg lesz még viszonya mellettem, na majd akkor átgondolom mindezt. Ilyen ez.

2022. jún. 2. 09:30
 25/51 anonim ***** válasza:
80%

"Igen, nekem számít hogy mindenki jól legyen és senkit ne bántsak meg."

Csak éppen a férjed nem érdekel. Kis álszent. :D

2022. jún. 2. 09:53
 26/51 BohócKolbász ***** válasza:
100%

"Tudom, hogy nem a legideálisabb a kapcsolatunk, de nincs akkora probléma, ami miatt szét kéne menni..." vs

"Valószínűleg lesz még viszonya mellettem..."

Öhmm... nem akarom kiforgatni a szavaidat deee... megcsalt a férjed. És meg is fog. És te homokba dugod a fejed emellett. Ergo valóban nem értem miért érzed gáznak hogy mással beszélgetsz ha a férjed más nőkkel kefél. (Ne legyünk álszentek, nem lelkizni akart velük.) Azt sem értem miért tűröd hogy hülyének nézzen, de ez az én értékrendemet tükrözi. Ha külsőre nem jön be és ezért nem akarsz találkozni vele akkor mondd neki hogy ide meg oda kell menned, majd beszéltek.

(Élhetnétek nyitott házasságban is, csak szólok.)

2022. jún. 2. 10:07
 27/51 A kérdező kommentje:
#25 sehol sem írtam olyat, hogy nem érdekel a férjem.
2022. jún. 2. 10:10
 28/51 A kérdező kommentje:

#26 Nincs többesszám, egy viszonya volt, ami másfél évig tartott. Szeret engem és a gyerekeket is, nem akar elhagyni. Én is szeretem és nem akarok elválni. Amíg érzem hogy fontosak vagyunk neki addig minden így marad.

Nyitott házasság? Lehet hogy megoldást jelentene, igen.

2022. jún. 2. 10:14
 29/51 BohócKolbász ***** válasza:
100%
Akkor érdemes lenne erről beszélgetned vele. Mert így nyugodtan tudnátok másokkal ismerkedni, beszélgetni.
2022. jún. 2. 10:19
 30/51 anonim ***** válasza:
100%
A ferjednek ez a legjobb barátja ? Akkor milyen lehet a rossz ?:)
2022. jún. 2. 10:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!